Keystone logo
USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

pengenalan

139710_button2.png


Misi USC Rossier School of Education (disebut "ross-EAR") adalah untuk menyediakan pemimpin untuk mencapai ekuiti pendidikan melalui amalan, penyelidikan dan dasar. Kami berusaha untuk meningkatkan peluang dan hasil pembelajaran dalam tetapan bandar dan untuk menangani jurang yang mempengaruhi kumpulan terpinggir dari segi sejarah. Kami mengajar pelajar kami untuk menghargai dan menghormati konteks budaya masyarakat tempat mereka bekerja dan untuk menyoal siasat sistem kuasa yang membentuk dasar dan amalan. Melalui pemikiran dan penyelidikan yang inovatif, kami berusaha untuk menyelesaikan masalah pendidikan yang paling sukar diatasi.

USC Rossier School of Education ialah sebahagian daripada Universiti California Selatan, salah satu universiti penyelidikan swasta terkemuka di dunia. Terletak di tengah-tengah Los Angeles, USC menawarkan pelajar persekitaran bandar yang kaya untuk belajar, serta banyak peluang antarabangsa untuk penyelidikan dan kajian.

Perangkaan

Di USC, pelajar datang dari semua 50 negeri dan 110 negara, termasuk lebih daripada 5,000 pelajar antarabangsa setiap tahun akademik.

    Lokasi

    • USA Online

      USA Online, Amerika Syarikat

    Soalan