Keystone logo
© BIMM University
UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

pengenalan

Siapa kita

UP Learn Business School LTD telah dicipta untuk memenuhi keperluan pelajar, profesional dan syarikat yang ingin mengikuti kursus bahasa Inggeris yang disasarkan atau kelas Pemasaran dalam talian.

Kami menawarkan kursus perniagaan untuk semua peringkat seperti program Pasca Siswazah dalam Pemasaran Digital, Sumber Manusia dan Kejurulatihan Perniagaan . Kami juga menawarkan Bahasa Inggeris Perniagaan, dan persediaan untuk peperiksaan rasmi Cambridge ESOL, IELTS, CV & penyediaan Temuduga Kerja. Kursus langsung dan campuran kami juga tersedia untuk syarikat sama ada dalam talian atau bersemuka di kawasan London.

Sejak 2022 kami juga menawarkan "kursus Bootcamp untuk profesional dan syarikat" baharu kami yang disertakan dengan 9 sesi strategi pemasaran langsung untuk membantu anda dengan perniagaan anda dan mencapai matlamat pemasaran anda dengan cepat.

Pada masa ini, kami juga menawarkan Sarjana dalam talian dalam Pengurusan Pemasaran Digital untuk graduan dan profesional dalam bahasa Inggeris dan dalam bahasa Itali yang menyediakan anda untuk meningkatkan kemahiran pemasaran digital untuk pekerjaan dan universiti.

Kami mempunyai pasukan profesional guru asli bahasa Inggeris yang akan membantu anda memperoleh 100% penguasaan bahasa Inggeris terus dari rumah anda.

Kursus akan berlangsung melalui Skype/Zoom atau pada masa yang sesuai dengan keperluan anda, termasuk pada hujung minggu.

Sekolah mana?

UP Learn Business School LTD telah diasaskan di London, UK pada 2018 sebagai Sekolah Bahasa Inggeris dan kemudian mengkhususkan diri pada 2019 menjadi Sekolah Perniagaan sepenuhnya yang bertujuan untuk menyediakan latihan peringkat tinggi dan berkualiti tinggi kepada profesional, pelajar dan syarikat.

Pelbagai jenis kursus tersedia seperti Sarjana dalam Pemasaran Digital, yang telah disampaikan dalam bentuk platform dalam talian dan dengan penyertaan pelajar antarabangsa dari seluruh dunia dan satu dalam Pemasaran Sosial dan Influencer yang bertujuan untuk menyediakan kedua-dua umum. dan pengetahuan praktikal tentang bagaimana untuk menjadi pakar sebenar dalam media sosial dan oleh itu Pengaruh dalam industri fesyen tetapi juga dalam bidang lain seperti peruncitan, katering dan banyak lagi sektor pasaran lain. Kini Influencer ialah jawatan kerja yang paling biasa dan ia akan menjadi lebih banyak pada masa hadapan, jadi UP Learn Business School LTD , telah memikirkan formula yang pantas, berkesan dan peringkat tinggi untuk melatih sumber dalam bidang khusus ini.

Kursus sambilan kami, yang berlangsung selama 4 bulan, membolehkan anda menyelaraskan kerja dan belajar pada waktu petang untuk menguruskan segala-galanya dengan cara yang lebih fleksibel. Bagi mereka yang mempunyai keperluan khas, kami juga menawarkan kemungkinan untuk membina Master yang dibuat khusus untuk keperluan mereka.

Kami menawarkan penyelesaian yang fleksibel untuk pelajar kami dari segi pembayaran dan dari segi organisasi didaktik dengan kursus sambilan dan sepenuh masa, mengikut keperluan peribadi. Pelajaran kami sangat interaktif dan praktikal, berdasarkan kehidupan sebenar dan dunia Pemasaran Digital dan Pengaruh.

Kami juga menganjurkan kursus latihan dalaman untuk pekerja anda dan untuk kemajuan kerjaya yang lebih baik.

Perkara yang kami lakukan - Pada Zum

Gaya hidup sibuk hari ini tidak selalu memberi anda masa untuk menumpukan diri kepada pembelajaran, hobi atau minat anda.

UP Learn Business School LTD telah menemui penyelesaian yang sesuai untuk anda. Anda kini boleh mengikuti kelas dalam talian dan belajar bahasa Inggeris atau Pemasaran terus dari keselesaan sofa atau katil anda dalam persekitaran santai di rumah anda.

Anda akan menerima pelajaran berkualiti tinggi daripada guru bahasa Inggeris asli. Guru anda akan ada sehingga lewat petang, termasuk pada hujung minggu.

Sesuai untuk orang yang mempunyai masa terhad dan lebih suka pelajaran dalam talian pada bila-bila masa termasuk hujung minggu.

Kelas Zoom kami biasanya merupakan pilihan pertama bagi mereka yang tidak mempunyai masa untuk menghadiri kursus Bahasa Inggeris pada hari bekerja. Oleh itu kami menyediakan perkhidmatan ini sehingga jam 10 malam.

Kami menggunakan Platform LMS khusus kami untuk semua kelas dalam talian dan untuk membolehkan anda memuat turun semua bahan yang anda perlukan seperti kerja rumah, manual dan tugasan serta memantau kemajuan anda.

Pelajaran kami diajar oleh penutur asli Inggeris yang mempunyai pengalaman luas dalam menguruskan tahap yang berbeza dan permintaan khusus. Pelajaran adalah interaktif dengan semua topik yang diliputi termasuk, Tatabahasa Bahasa Inggeris, perbualan, mendengar, perbendaharaan kata dan menonton video untuk memahami situasi sosial yang lebih baik. Anda tidak akan kecewa kerana guru kami akan membantu anda mempelajari bahasa Inggeris dengan cepat dan memberikan anda kualiti terbaik pada kadar yang kompetitif.

Untuk pelajaran dalam talian, anda memerlukan sambungan internet yang kukuh dan boleh dipercayai serta PC desktop atau komputer riba, komputer riba atau iPad. Pelajaran boleh dilakukan pada telefon pintar, tetapi ia tidak sesuai. Fon telinga atau fon kepala dan mikrofon luaran mungkin berfaedah. Anda perlu boleh menggunakan Zoom atau aplikasi yang serupa.

Lokasi

  • London

    128 CITY ROAD, EC1V2NX, London

    Soalan