Keystone logo
University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

pengenalan

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai melanggan Universiti Fesyen

Belajar reka bentuk fesyen dalam talian dari profesional

 • Perpustakaan reka bentuk fesyen dan perniagaan dalam talian yang pertama dan terbesar di dunia
 • Pelajaran yang diajar oleh profesor kolej fesyen & profesional industri
 • Langgan dan nikmati akses tanpa had ke lebih dari 500 pelajaran video yang mengajar semua aspek reka bentuk fesyen
 • Lawati laman web Universiti Fesyen di UniversityofFashion.com untuk melihat pratonton yang tersedia untuk semua pelajaran, dan melihat banyak ciri khas di laman web ini

Bagaimana ia berfungsi

Kami bekerja dengan langganan. Apabila anda melanggan University of Fashion, anda mendapat akses atas permintaan segera ke semua 500+ pelajaran kami dalam 13 disiplin fesyen yang berbeza. Anda boleh menontonnya bila-bila masa, dari mana sahaja. Sebilangan besar sekolah mengenakan yuran pengajian yang berasingan untuk setiap kursus. Bayaran ini boleh meningkat hingga beberapa ribu dolar sebelum anda lulus. Di samping itu, anda perlu melakukan perjalanan ke bilik darjah sekolah secara fizikal selama beberapa tahun untuk mengetahui apa yang perlu anda ketahui. Tetapi, dengan University of Fashion, dengan hanya USD $ 189, anda dapat menikmati akses sepanjang tahun ke semua kursus kami (lebih dari 500) dan dapat mempelajari reka bentuk fesyen dari mana-mana lokasi secepat atau lambat seperti yang anda mahukan.

Pelajaran yang dihasilkan secara profesional

Perpustakaan University of Fashion mengandungi beratus-ratus pelajaran yang menunjukkan setiap aspek perniagaan fesyen dan reka bentuk fesyen, seperti menggambar, membuat corak, seni fesyen, pengembangan produk, CAD, menjahit, perniagaan fesyen, rajutan, kuliah dan banyak lagi. Pelajaran kami diatur oleh Pemula, Menengah dan Lanjutan untuk mendidik pelajar fesyen permulaan serta pereka fesyen profesional yang berpengalaman dan pembetung rumah yang ingin mengembangkan kemahiran mereka.

Diajar oleh Profesional, Tidak Pernah Amatur

Pelajaran kami diajar secara eksklusif oleh profesor kolej fesyen dan profesional industri fesyen.

Pelajaran yang mudah diikuti

Pelajaran video kami menerangkan bagaimana melakukan semuanya sendiri, langkah demi langkah. Sebilangan video kami pendek, misalnya 10 minit atau lebih. Tetapi, yang lain berjalan selama satu setengah jam. Sebilangan besar pelajaran kami berlangsung selama 30-40 minit.

Tanya Kami Apa-apa

Sekiranya anda mempunyai soalan semasa menonton pelajaran kami atau jika anda menghadapi masalah semasa mengerjakan salah satu projek kami, tulis sahaja kami! Laman web kami menyediakan borang Kenalan yang mudah. Kami hampir selalu menjawab soalan pelajar kami dalam masa 24 jam, walaupun pada hujung minggu.

Alat dan Bekalan

Semua pelajaran kami disertakan dengan senarai persediaan dan alat yang anda perlukan untuk membuat projek unggulan pelajaran itu. Sekiranya anda tidak biasa dengan alat yang diperlukan atau tidak mempunyai sebahagian atau semua persediaan yang anda perlukan, kami mempunyai halaman Alat Reka Bentuk Fesyen yang menerangkan bagaimana rupa dan bentuk setiap alat, dan yang menyediakan pelbagai cara untuk membeli awak perlu.

Demonstrasi Yang Terlihat Jelas

Pelajaran kami dihasilkan secara profesional di sebuah studio besar dan terang dengan menggunakan videografer profesional dan juruteknik suara yang menggunakan kamera, peralatan pencahayaan dan rakaman berkualiti tinggi. Semua pelajaran kami diajar dari perspektif pereka, iaitu melihat pekerjaan anda seperti yang anda mahukan semasa membuat sesuatu, diri anda sendiri. Ini adalah cara yang jauh lebih baik untuk belajar daripada menonton demonstrasi di hadapan anda, di mana anda hanya dapat melihat apa yang dilakukan oleh guru dari perspektif kebelakang atau "terbalik".

Kapsyen dan Transkrip

Semua pelajaran langkah demi langkah kami merangkumi transkrip lengkap sehingga anda dapat membaca dengan tepat apa yang dikatakan oleh pengajar dalam pelajaran tersebut. Semua video kami juga mengandungi kapsyen tertutup pilihan untuk menjadikannya lebih mudah difahami.

Kualiti Audio yang Hebat

Semua pelajaran kami dihasilkan dengan trek suar suara yang berasingan yang sesuai dengan tindakan guru di skrin. Anda sentiasa dapat mendengar dan memahami setiap langkah dalam pelajaran University of Fashion. Tidak lama, jeda yang membosankan. Tidak ada kesilapan. Tiada pertukaran.

Banyak Sumber Fesyen Berguna

Sebilangan besar pelajaran kami dilengkapi dengan fail yang boleh dimuat turun untuk membantu anda memahami konsep utama dengan lebih baik, membuat pengiraan pengukuran yang rumit atau menyesuaikan projek anda untuk model bersaiz berbeza.

Ramai Pelanggan Kami Sedang Mendaftar di Sekolah Fesyen

Kami adalah penyokong besar sekolah fesyen. Sekiranya anda pernah ketinggalan kelas penting, maka anda tahu hampir mustahil untuk menyusun semula demonstrasi itu, walaupun anda meminjam nota rakan. Kata-kata yang ditulis tidak dapat menggambarkan semua gerakan fizikal yang kompleks yang digunakan oleh seorang pengajar semasa membuat pakaian. Tetapi, University of Fashion boleh membantu anda di sini! Kemungkinannya, kami mempunyai pelajaran yang hampir menunjukkan apa yang ditunjukkan oleh profesor anda di kelas.

Pelanggan kami menyukai kemampuan untuk memainkan semula pelajaran kami berulang kali, memerhatikan apa yang dilakukan dan dilakukan oleh pengajar kemudian melakukan langkah yang sama, mereka sendiri, menggunakan kain dan alat mereka sendiri. Pelajar serius kami mengulangi melakukan apa yang dilakukan pengajar dalam salah satu pelajaran kami beberapa kali sehingga mereka benar-benar menguasai kemahiran yang diajar. Ini boleh menjadi perbezaan antara mendapatkan A atau C ketika istilah berakhir. Beribu-ribu pelajar dari sekolah fesyen terbaik di dunia telah melihat pelajaran kami untuk melengkapkan pendidikan fesyen formal dan untuk membantu mereka membuat kerja rumah dan projek khas mereka.

Sijil dan Ijazah

Kami tidak memberikan sijil atau ijazah formal. Sebilangan besar pelajar kita sudah bekerja atau menghadiri sekolah fesyen, sepenuh masa. Sebilangan besar pelajar kami melanggan University of Fashion supaya mereka kemudian dapat bekerja sendiri dalam perniagaan reka bentuk mereka sendiri. Pelajar Universiti Fesyen lain tinggal terlalu jauh dari sekolah fesyen yang baik untuk dapat menghadirinya, atau mempunyai anak-anak untuk dijaga dan hanya dapat belajar fesyen pada waktu malam atau hujung minggu, atau hanya tidak dapat menanggung kos pergi ke sekolah biasa. Kami memberi pelajar ini cara yang lebih berpatutan dan fleksibel untuk mempelajari reka bentuk fesyen. Namun, pelanggan kami masih dapat menggunakan latihan kami untuk mendapatkan pekerjaan dari emploter tradisional. Pelajar Universiti Fesyen menunjukkan kecekapan mereka kepada majikan dengan menunjukkan kepada majikan sejumlah pakaian yang mereka buat sendiri menggunakan pelajaran kami. Itu bukti kecekapan yang jauh lebih baik daripada sekeping perkamen.

Ringkasan Faedah

 • Nikmati akses tanpa had ke perpustakaan yang mengandungi ratusan pelajaran video reka bentuk fesyen, semuanya diajar oleh pereka fesyen profesional
 • Ketahui bila-bila masa siang atau malam, di komputer, telefon pintar atau tablet, di mana-mana lokasi
 • Dapat mengukuhkan lagi pembelajaran anda dengan membaca transkrip pelajaran bertulis penuh kami
 • Dapatkan jawapan untuk soalan anda dengan pantas. Kami mempunyai kakitangan pereka fesyen berpengalaman yang bersedia menjawab soalan anda dan menyelesaikan masalah anda.
 • Dapatkan senarai alat & persediaan yang diperlukan untuk setiap pelajaran dan, bagi banyak orang, cara mudah untuk membelinya
 • Buat bukti nyata mengenai kemahiran baru anda untuk ditunjukkan kepada bakal majikan dan kolej fesyen
 • Nikmati banyak kuliah fesyen, temu ramah pereka, lawatan syarikat dan muzium dan banyak lagi dengan langganan anda.
 • Manfaatkan banyak sumber kami secara percuma dengan langganan anda, misalnya gunakan kamus istilah fesyen kami, lihat buku, majalah, dan blog kami yang disarankan dan muat turun kriteria percuma

Kos

Langganan tahunan kami hanya berharga US $ 189 setiap tahun. Kami juga menawarkan kadar langganan bulanan berulang sebanyak AS $ 19.95 sebulan. Sebagai balasannya, anda akan mendapat akses tanpa had ke semua sumber pelajaran dan video pelajaran kami. Semuanya! Lihat di laman web. Sebilangan besar kursus fesyen dalam talian lain berharga ratusan, jika tidak beribu-ribu, dolar untuk satu kelas! Anda tidak akan mendapat nilai yang lebih baik daripada University of Fashion.

Sejarah kita

University of Fashion ditubuhkan dan dikembangkan oleh Francesca Sterlacci. Francesca lulus dari Fashion Institute of Technology (FIT) di New York. Dia mengasaskan Francesca Sterlacci Ltd, sebuah label pereka mewah di New York yang dijual kepada Saks, Nordstroms dan banyak kedai mewah lain di seluruh dunia. Dia kemudian mula mengajar di FIT dan akhirnya bangkit menjadi ketua reka bentuk fesyen mereka. Francesca telah menulis banyak buku penulisan mengenai fesyen, terutamanya "Reka Bentuk Kulit Fesyen", "Kamus Sejarah Industri Fesyen", dan pada tahun 2019, siri 3 buku: "Teknik Menjahit untuk Pemula", "Teknik Membuat Corak untuk Pemula" dan "Teknik Menggantung untuk Pemula".

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai melanggan Universiti Fesyen

Lokasi

 • New York

  220 Madison Ave. Suite PH-H

  Soalan