Keystone logo
The University of Law Business School Online Tadbir Urus Korporat MSc dengan Undang-undang Syarikat dengan Amalan Profesional Dalam Talian
The University of Law Business School Online

Tadbir Urus Korporat MSc dengan Undang-undang Syarikat dengan Amalan Profesional Dalam Talian

Online

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11,300 *

Pembelajaran jarak jauh

* Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750 | September 2024 - Jun 2025

pengenalan

Bawa kerjaya anda ke peringkat seterusnya dengan kursus Sarjana perniagaan dalam talian kami dalam Tadbir Urus Korporat dengan Undang-undang Syarikat. Tadbir Urus Korporat MSc baharu kami dengan Undang-undang Syarikat dengan Kursus Dalam Talian Amalan Profesional ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Pengurusan Perniagaan Strategik MSc 1 tahun, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Organisasi semakin dipertanggungjawabkan untuk keputusan perniagaan mereka, dan terdapat tumpuan yang semakin berkembang pada tingkah laku beretika dan tanggungjawab sosial korporat (CSR). Sepanjang kursus ini, anda akan membangunkan kemahiran profesional anda dan meneroka konsep yang paling penting dalam tadbir urus korporat dan rangka kerja undang-undang syarikat, dengan tumpuan pada etika perniagaan dan dilema etika dan undang-undang yang mengelilingi pembuatan keputusan perniagaan.

Nikmati Fleksibiliti – belajar di kampus dalam talian kami membolehkan anda bekerja mengikut kadar anda sendiri dan mengikut komitmen anda yang lain, dalam tarikh akhir yang diberikan, dan pada masa pilihan anda, dengan faedah kepakaran, pengalaman dan tumpuan kebolehpasaran kami.

Keperluan Kursus

  • 2: 2 atau ke atas dari Ijazah Sarjana Muda UK, atau kelayakan yang setaraf
  • Keperluan antarabangsa - tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minimum 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

  • Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750
  • September 2024 - Jun 2025: £11,300

Laluan Kerjaya

Tadbir Urus Korporat MSc dengan Undang-undang Syarikat.

Mengenai Sekolah

Soalan