Keystone logo
The University of Law Business School Online Pengurusan Projek MSc Dalam Talian
The University of Law Business School Online

Pengurusan Projek MSc Dalam Talian

Online

1 Years

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11,300

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Pengurusan Projek MSc menyediakan anugerah pasca siswazah dengan tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran. Ia bertujuan untuk graduan yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan pakar yang mendalam dan pemahaman kritikal tentang aspek utama pengurusan projek, dan khususnya, yang ingin meneruskan, memajukan atau bertukar kepada kerjaya dalam pengurusan projek. Ijazah Sarjana dalam pengurusan projek dicari oleh banyak organisasi dalam sektor awam, swasta dan bukan untuk keuntungan.

Kursus ini sesuai untuk graduan dalam bidang perniagaan, pengkomputeran dan kejuruteraan yang berminat terutamanya dalam mengatur, menjalankan atau mengambil bahagian dalam projek. Program sarjana direka supaya anda boleh menyelesaikan kursus anda dalam tempoh 12 bulan. Anda akan membangunkan pemahaman yang luas tentang konsep yang paling penting dalam pengurusan projek dengan perspektif strategik dalam konteks global. Sekolah Perniagaan berbangga dengan kedalaman dan kaitan praktikal pengetahuan yang disampaikan pada programnya oleh ahli akademik dengan pengalaman praktikal untuk memastikan penyelidikan digabungkan dengan aplikasi kehidupan sebenar yang berkaitan. Anda akan menggunakan konsep teori dan model pengurusan projek kepada kajian kes kehidupan sebenar, dalam persekitaran berasaskan amalan.

Program ini menyediakan asas intelek yang diperlukan untuk kerjaya dalam persekitaran kerja yang pesat berubah, pendekatan yang ketat untuk kesedaran diri dan pembangunan peribadi dan pendedahan yang ketara kepada dunia pekerjaan dan tuntutan semasanya. Kursus ini menawarkan pembangunan pengetahuan intelek dan profesional yang mendalam tentang pengurusan projek yang diliputi oleh pelbagai modul termasuk Reka Bentuk Sistem & Pengurusan Projek; Kewangan Projek & Perolehan dan Mengurus Orang & Organisasi. Pelbagai bidang mata pelajaran ini akan membolehkan anda mengambil atau melanjutkan kelayakan profesional anda serta kelayakan akademik anda. Tambahan pula, anda akan memperoleh pengalaman berharga dalam penyelidikan dalam bidang kepakaran anda melalui penyiapan disertasi, juga pembentangan, komunikasi, kerja berpasukan dan kemahiran menyelesaikan masalah kritikal.

Pengurusan Projek MSc Dalam Talian

Sarjana Pengurusan Projek Sains - Dalam talian boleh dipelajari sepenuh masa dalam tempoh 12 bulan atau sambilan dalam tempoh 21 bulan memberikan fleksibiliti di sekitar komitmen anda.

Kursus ini direka khusus untuk memberi tumpuan kepada aspek utama dan pengetahuan yang diperlukan untuk pengurusan projek yang berkesan dalam pelbagai organisasi dan sektor. Jika anda berkembang maju dalam mengawal dan memimpin projek untuk memastikan semuanya disegerakkan, maka kursus ini adalah cara terbaik untuk mengembangkan lagi kemahiran anda dan melayakkan anda untuk jawatan dalam organisasi atau untuk memulakan perniagaan anda sendiri sebagai pengurus projek bebas.

Kandungan IBM

Kami telah bekerjasama dengan IBM untuk menyepadukan Pemikiran Reka Bentuk Perusahaan mereka ke dalam kursus. Apabila selesai, pelajar akan menjadi Pemikir Reka Bentuk Perusahaan berlencana.

Putaran Global

Anda boleh menggilirkan pengajian antara kampus UK dan Berlin kami, menyelesaikan kursus di kampus 'rumah' anda. Sekatan visa dan syarat belajar dikenakan.

Penempatan Kerja Pilihan

Pelajar yang menamatkan MSc 18 bulan (tidak termasuk MBA) berpeluang memohon untuk melengkapkan penempatan kerja sebagai sebahagian daripada modul akhir mereka.

Perincian Kursus

Pengurusan Projek MSc kami - Dalam talian ialah kursus pakar yang bertujuan untuk graduan yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan pakar yang mendalam dan pemahaman kritikal tentang aspek utama pengurusan projek. Melalui rangkaian penuh sumber kajian dalam talian kami yang inovatif, anda akan dapat membuat jadual waktu anda sendiri dan menyesuaikan pengajian anda dengan komitmen peribadi dan profesional anda.

Ijazah Sarjana dalam pengurusan projek dicari oleh banyak organisasi dalam sektor awam, swasta dan bukan untuk keuntungan, menjadikannya cara terbaik untuk membangunkan kemahiran serba boleh dan meningkatkan kebolehpasaran anda. Supaya anda bersedia sepenuhnya untuk mengurus projek dengan berkesan, kami telah memastikan bahawa kursus ini membantu anda mempelajari tentang strategi untuk perancangan, pengurusan risiko, kawalan kualiti dan pendekatan komunikasi yang penting.

Kursus ini direka bentuk untuk membantu anda membangunkan pemahaman yang luas tentang model yang paling penting dalam pengurusan projek, menggunakan konsep teori dan model pengurusan projek kepada kajian kes kehidupan sebenar.

Sebagai pelajar dalam talian, anda akan mempunyai akses kepada pelbagai video tuisyen yang dihasilkan secara profesional untuk menyokong setiap modul, yang menampilkan animasi terperinci untuk membantu anda menyerap konsep yang kompleks. Anda boleh meneroka kajian kes yang diambil dari dunia perniagaan sebenar untuk membantu mengukuhkan pembelajaran anda sambil mengakses bahan bacaan yang boleh dimuat turun, supaya anda boleh menyemak semasa dalam perjalanan.

Pengurusan Projek MSc kami - Dalam Talian sesuai untuk graduan dalam perniagaan, pengkomputeran dan kejuruteraan, terutamanya jika anda berminat untuk menganjurkan, menjalankan atau mengambil bahagian dalam projek. Ia menyediakan anugerah pasca siswazah dengan tumpuan yang kuat pada kebolehpasaran dan sesuai jika anda ingin meneruskan, memajukan atau bertukar kepada kerjaya dalam pengurusan projek dalam mana-mana industri.

Sekiranya anda tidak dapat melengkapkan program penuh, anda masih boleh dianugerahkan Diploma atau Sijil bergantung pada syarat yang telah diselesaikan.

Tutor Kursus

Mengkhususkan diri dalam operasi, rantaian bekalan dan pengurusan projek, Nick Wake ialah profesor pelawat di beberapa sekolah perniagaan terkemuka di seluruh dunia. Dengan MBA dalam Perniagaan dan PhD dalam Pengurusan Operasi dari Warwick Business School, Nick masih aktif dalam bidang penyelidikan pedagogi dan telah dianugerahkan beberapa hadiah untuk kerjanya. Beliau mempunyai minat khusus dalam menggunakan permainan sebagai alat pendidikan dalam mengajar teori dan proses operasi. Sebagai Pengarah di Pemimpin Operasi, sebuah organisasi yang menyediakan perkhidmatan perundingan pakar dan penyelesaian pembangunan yang dipesan lebih dahulu, Nicholas menggabungkan pengajarannya dengan beberapa projek perundingan perniagaan dengan syarikat global terkemuka.

Struktur Kursus

Modul kursus

  • Pengurusan Program (30 kredit)
  • Pengurusan Produk (30 kredit)
  • Pelaksanaan Perancangan Projek (30 kredit)
  • Pengurusan Perolehan dan Rantaian Bekalan (30 kredit)
  • Kaedah Penyelidikan dan Output Berdasarkan Penyelidikan (60 kredit)

Maklumat Kursus

Penilaian

Anda akan dinilai secara rasmi melalui gabungan tugasan individu, kerja kumpulan dan kerja Disertasi/Projek.

Struktur

Kursus ini mempunyai struktur yang fleksibel secara inovatif, dengan penilaian khusus yang kondusif untuk pembelajaran yang berkesan.

Keperluan Kursus

  • 2:2 atau ke atas daripada ijazah Sarjana Muda UK, atau kelayakan yang setara.
  • Keperluan antarabangsa - tahap bahasa Inggeris yang setara dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minimum 5.5 dalam setiap komponen.

Tempoh

1 tahun sepenuh masa, 21 bulan sambilan

Cara memohon

Anda boleh memohon kursus ini terus dengan Universiti, atau GISMA jika anda ingin belajar di Berlin.

Mengenai Sekolah

Soalan