Keystone logo
The University of Law Business School Online Pengurusan Perniagaan Strategik MSc dengan Amalan Profesional Dalam Talian
The University of Law Business School Online

Pengurusan Perniagaan Strategik MSc dengan Amalan Profesional Dalam Talian

Online

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11,300 *

Pembelajaran jarak jauh

* Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750 | September 2024 - Jun 2025

pengenalan

Kursus Pengurusan Perniagaan Strategik MSc baharu kami dengan Amalan Profesional Dalam Talian ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Pengurusan Perniagaan Strategik MSc 1 tahun, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Dengan tumpuan yang kuat pada kebolehpasaran masa depan anda, Sarjana perniagaan Dalam Talian bertauliah kami dalam Pengurusan Perniagaan Strategik akan memberi anda pemahaman yang luas tentang operasi dan cara setiap bidang perniagaan memberi kesan dan mempengaruhi yang lain. Anda akan memperoleh pengetahuan dan pemahaman yang mendalam tentang aspek utama perniagaan dan pengurusan strategik dalam konteks global. Sama ada anda seorang pengurus, perunding, penganalisis atau usahawan, anda akan lulus bersedia untuk melancarkan, atau mempercepatkan kerjaya anda, ke peringkat seterusnya.

Pelajar akan membina asas yang sangat baik dalam aspek utama perniagaan dan pengurusan yang dihadapi oleh perniagaan hari ini. Direka bentuk dengan input daripada profesional perniagaan yang berjaya, dan merangkumi pelbagai modul, kami akan memastikan anda mempunyai asas terbaik untuk kerjaya profesional anda.

Program ini diakreditasi dengan kelayakan Institut Pengurusan Bertauliah yang diiktiraf secara profesional supaya selepas berjaya anda boleh memohon Diploma CMI Tahap 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan serta ijazah anda. Kursus ini juga ditawarkan sebagai 'Ijazah Bertauliah' oleh Institut Pemasaran Bertauliah (CiM), bermakna pelajar boleh memperoleh kelayakan yang diiktiraf industri pada kadar yang dipercepatkan.

Nikmati Fleksibiliti – belajar di kampus dalam talian kami membolehkan anda bekerja mengikut kadar anda sendiri dan mengikut komitmen anda yang lain, dalam tarikh akhir yang diberikan, dan pada masa pilihan anda, dengan faedah kepakaran, pengalaman dan tumpuan kebolehpasaran kami.

Keperluan Kursus

  • 2:2 atau ke atas daripada ijazah sarjana muda UK, atau kelayakan yang setara
  • Pelajar antarabangsa juga memerlukan tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

  • Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750
  • September 2024 - Jun 2025: £11,300

Laluan Kerjaya

Pengurusan perniagaan.

Mengenai Sekolah

Soalan