Keystone logo
The University of Law Business School Online Pengurusan Keselamatan Siber MSc dengan Amalan Profesional Dalam Talian
The University of Law Business School Online

Pengurusan Keselamatan Siber MSc dengan Amalan Profesional Dalam Talian

Online

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11,300 *

Pembelajaran jarak jauh

* Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750 | September 2024 - Jun 2025

pengenalan

Kursus Pengurusan Keselamatan Siber MSc baharu kami dengan Amalan Profesional Dalam Talian ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Pengurusan Perniagaan Strategik MSc 1 tahun, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Ijazah dalam talian pasca siswazah ini direka untuk melengkapkan profesional perniagaan dengan pemahaman yang mendalam tentang aspek teras keselamatan siber dalam landskap teknologi semasa kami yang berkembang pesat. Khususnya, program ini akan memberikan kemahiran dan pemahaman untuk pembangunan kerjaya dalam pengurusan sains data keselamatan siber atau mana-mana peranan pengurusan di mana penilaian risiko dan analisis data memainkan peranan penting. Setelah tamat kursus ini, anda akan mempunyai pengetahuan dan kemahiran untuk membawa kerjaya anda ke peringkat senior dan memaksimumkan pendapatan masa depan anda.

Kursus ini diakreditasi oleh The Chartered Management Institute jadi apabila berjaya menamatkan kursus ini, anda akan mempunyai pilihan untuk memohon Diploma CMI Tahap 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan serta ijazah anda.

Nikmati Fleksibiliti – belajar di kampus dalam talian kami membolehkan anda bekerja mengikut kadar anda sendiri dan mengikut komitmen anda yang lain, dalam tarikh akhir yang diberikan, dan pada masa pilihan anda, dengan faedah kepakaran, pengalaman dan tumpuan kebolehpasaran kami.

Keperluan Kursus

  • 2: 2 atau ke atas dari Ijazah Sarjana Muda UK, atau kelayakan yang setaraf
  • Keperluan antarabangsa - tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minimum 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

  • Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750
  • September 2024 - Jun 2025: £11,300

Laluan Kerjaya

Keselamatan dan Pengurusan Siber.

Mengenai Sekolah

Soalan