Keystone logo
The University of Law Business School Online Pemasaran MSc dengan Amalan Profesional Dalam Talian
The University of Law Business School Online

Pemasaran MSc dengan Amalan Profesional Dalam Talian

Online

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11,300 *

Pembelajaran jarak jauh

* Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750 | September 2024 - Jun 2025

pengenalan

Adakah anda ingin melancarkan atau mempercepatkan kerjaya Pemasaran anda? Kursus MSc Marketing dengan Amalan Profesional Dalam Talian baharu kami ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Pengurusan Perniagaan Strategik MSc 1 tahun, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Ijazah dalam talian bertauliah CIM (Institut Pemasaran Bertauliah) kami direka bentuk dengan penekanan pada saluran pemasaran, konsep dan perkembangan paling canggih dalam dunia pemasaran yang serba pantas dan sentiasa berubah hari ini. Meliputi subjek seperti media sosial, analisis data dan teknologi digital, selepas tamat pengajian, anda akan berada pada kedudukan yang baik untuk naik ke peranan pemasaran peringkat kanan.

Kursus ini diakreditasi oleh The Chartered Management Institute jadi apabila berjaya menamatkan kursus ini, anda akan mempunyai pilihan untuk memohon Diploma CMI Tahap 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan serta ijazah anda. Kursus ini juga ditawarkan sebagai 'Ijazah Bertauliah' oleh Institut Pemasaran Bertauliah (CiM), bermakna pelajar boleh memperoleh kelayakan yang diiktiraf industri pada kadar yang dipercepatkan.

Nikmati Fleksibiliti – belajar di kampus dalam talian kami membolehkan anda bekerja mengikut kadar anda sendiri dan mengikut komitmen anda yang lain, dalam tarikh akhir yang diberikan, dan pada masa pilihan anda, dengan faedah kepakaran, pengalaman dan tumpuan kebolehpasaran kami.

Keperluan Kursus

  • 2: 2 atau ke atas dari Ijazah Sarjana Muda UK, atau kelayakan yang setaraf
  • Keperluan antarabangsa - tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minimum 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

  • Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750
  • September 2024 - Jun 2025: £11,300

Laluan Kerjaya

Pemasaran.

Mengenai Sekolah

Soalan