Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Sumber Manusia dengan Undang-undang Pekerjaan dengan Amalan Profesional Dalam Talian
The University of Law Business School Online

MSc Sumber Manusia dengan Undang-undang Pekerjaan dengan Amalan Profesional Dalam Talian

Online

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11,300 *

Pembelajaran jarak jauh

* Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750 | September 2024 - Jun 2025

pengenalan

MSc Sumber Manusia baharu kami dengan Undang-undang Pekerjaan dengan Kursus Dalam Talian Amalan Profesional ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Pengurusan Perniagaan Strategik MSc 1 tahun, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Sarjana perniagaan dalam talian kami dalam Sumber Manusia dengan Undang-undang Pekerjaan akan memberi anda pemahaman yang luas tentang konsep pengurusan sumber manusia yang paling penting, di samping membolehkan anda mengkhususkan diri dalam aspek undang-undang pengurusan HR dan pekerjaan, memberikan anda kelebihan daya saing dalam pekerjaan pasaran. Distrukturkan dengan penekanan untuk memenuhi keperluan pembangunan industri, dan dengan tumpuan yang kuat pada kebolehpasaran masa depan anda, setelah menamatkan kursus ini anda akan berada pada kedudukan yang baik untuk membawa kerjaya anda ke peringkat senior.

Kursus ini diakreditasi oleh The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) dan The Chartered Management Institute (CMI). Ini bermakna bahawa selepas menamatkan ijazah anda, anda akan berpeluang memohon pensijilan CIPD dan Diploma CMI Tahap 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan.

Nikmati Fleksibiliti – belajar di kampus dalam talian kami membolehkan anda bekerja mengikut kadar anda sendiri dan mengikut komitmen anda yang lain, dalam tarikh akhir yang diberikan, dan pada masa pilihan anda, dengan faedah kepakaran, pengalaman dan tumpuan kebolehpasaran kami.

Keperluan Kursus

  • 2: 2 atau ke atas dari Ijazah Sarjana Muda UK, atau kelayakan yang setaraf
  • Keperluan antarabangsa - tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minimum 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

  • Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750
  • September 2024 - Jun 2025: £11,300

Laluan Kerjaya

MSc Sumber Manusia dan Undang-undang Pekerjaan.

Mengenai Sekolah

Soalan