Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Pengurusan Kewangan Korporat dengan Amalan Profesional Dalam Talian
The University of Law Business School Online

MSc Pengurusan Kewangan Korporat dengan Amalan Profesional Dalam Talian

Online

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11,300 *

Pembelajaran jarak jauh

* Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750 | September 2024 - Jun 2025

pengenalan

Pengurusan Kewangan Korporat MSc baharu kami dengan Kursus Dalam Talian Amalan Profesional ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Pengurusan Perniagaan Strategik MSc 1 tahun, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Direka untuk mereka yang ingin meneruskan, memajukan, atau bertukar kepada kerjaya dalam kewangan korporat atau perniagaan, kursus Sarjana perniagaan dalam talian kami mempunyai tumpuan yang kuat untuk memaksimumkan kebolehpasaran masa hadapan anda. Modul kursus distrukturkan dengan penekanan pada memenuhi keperluan industri sambil juga membolehkan anda mengembangkan kemahiran profesional anda. Jika anda mempunyai latar belakang berangka dan minat untuk membangunkan pengetahuan pakar yang mendalam dan pemahaman tentang aspek utama pengurusan kewangan korporat, ini adalah kursus untuk anda.

Nikmati Fleksibiliti – belajar di kampus dalam talian kami membolehkan anda bekerja mengikut kadar anda sendiri dan mengikut komitmen anda yang lain, dalam tarikh akhir yang diberikan, dan pada masa pilihan anda, dengan faedah kepakaran, pengalaman dan tumpuan kebolehpasaran kami.

Keperluan Kursus

  • 2: 2 atau ke atas dari Ijazah Sarjana Muda UK, atau kelayakan yang setaraf
  • Keperluan antarabangsa - tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minimum 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

  • Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750
  • September 2024 - Jun 2025: £11,300

Laluan Kerjaya

Pengurusan kewangan.

Mengenai Sekolah

Soalan