Keystone logo
The University of Law Business School Online Kepimpinan MSc dan Pengurusan Sumber Manusia dengan Amalan Profesional Dalam Talian
The University of Law Business School Online

Kepimpinan MSc dan Pengurusan Sumber Manusia dengan Amalan Profesional Dalam Talian

Online

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11,300 *

Pembelajaran jarak jauh

* Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750 | September 2024 - Jun 2025

pengenalan

Kursus Kepimpinan dan Pengurusan Sumber Manusia MSc baharu kami dengan Kursus Dalam Talian Amalan Profesional ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Pengurusan Perniagaan Strategik MSc 1 tahun, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional yang khusus bertujuan untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

MSc Dalam Talian kami dalam Kepimpinan dan Pengurusan Sumber Manusia direka untuk membolehkan anda menyediakan, atau memajukan, kerjaya anda dalam pengurusan atau pengurusan HR berkaitan perniagaan. Modul kami yang berfokus secara praktikal akan memberikan anda pengetahuan yang mendalam dalam bidang Pengurusan Sumber Manusia sambil mengekalkan tumpuan yang kuat pada kebolehpasaran anda, dan memastikan anda membangunkan kemahiran boleh alih utama yang diingini oleh banyak majikan.

Kursus ini diakreditasi oleh The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) dan The Chartered Management Institute (CMI). Ini bermakna bahawa selepas menamatkan ijazah anda, anda akan berpeluang memohon pensijilan CIPD dan Diploma CMI Tahap 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan.

Nikmati Fleksibiliti – belajar di kampus dalam talian kami membolehkan anda bekerja mengikut kadar anda sendiri dan mengikut komitmen anda yang lain, dalam tarikh akhir yang diberikan, dan pada masa pilihan anda, dengan faedah kepakaran, pengalaman dan tumpuan kebolehpasaran kami.

Keperluan Kursus

  • 2:2 atau ke atas daripada ijazah sarjana muda UK, atau kelayakan yang setara
  • Pelajar antarabangsa juga memerlukan tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

  • Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750
  • September 2024 - Jun 2025: £11,300

Laluan Kerjaya

Pengurusan perniagaan.

Mengenai Sekolah

Soalan