Keystone logo
The University of Law Business School Online Analitis Perniagaan MSc dengan Amalan Profesional Dalam Talian
The University of Law Business School Online

Analitis Perniagaan MSc dengan Amalan Profesional Dalam Talian

Online

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11,300 *

Pembelajaran jarak jauh

* Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750 | September 2024 - Jun 2025

pengenalan

Adakah anda mempunyai semangat untuk memanfaatkan kuasa data? Analisis Perniagaan MSc baharu kami dengan Kursus Dalam Talian Amalan Profesional ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Pengurusan Perniagaan Strategik MSc 1 tahun, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Kursus perniagaan dalam talian bertauliah yang sangat praktikal ini telah direka bentuk dengan tumpuan yang kuat pada kebolehpasaran masa depan anda dan sesuai untuk mereka yang mempunyai latar belakang berangka yang ingin mengasah kemahiran mereka dalam aspek dan teknologi utama pengurusan data, risikan perniagaan dan analisis data. Kursus ini akan melengkapkan anda dengan pemahaman dan kemahiran untuk menyelesaikan masalah dalam persekitaran yang kaya dengan teknologi dan membuat keputusan perniagaan berasaskan data.

Kursus ini diakreditasi oleh The Chartered Management Institute jadi apabila berjaya menamatkan kursus ini, anda akan mempunyai pilihan untuk memohon Diploma CMI Tahap 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan serta ijazah anda. Kursus ini juga ditawarkan sebagai 'Ijazah Bertauliah' oleh Institut Pemasaran Bertauliah (CiM), bermakna pelajar boleh memperoleh kelayakan yang diiktiraf industri pada kadar yang dipercepatkan.

Nikmati Fleksibiliti – belajar di kampus dalam talian kami membolehkan anda bekerja mengikut kadar anda sendiri dan mengikut komitmen anda yang lain, dalam tarikh akhir yang diberikan, dan pada masa pilihan anda, dengan faedah kepakaran, pengalaman dan tumpuan kebolehpasaran kami.

Keperluan Kursus

  • 2: 2 atau ke atas dari Ijazah Sarjana Muda UK, atau kelayakan yang setaraf
  • Keperluan antarabangsa - tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minimum 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

  • Oktober 2023 - Jun 2024: £10,750
  • September 2024 - Jun 2025: £11,300

Laluan Kerjaya

Analitis Perniagaan.

Mengenai Sekolah

Soalan