Keystone logo
The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

pengenalan

76780_ScreenShot2018-05-21at10.39.37PM.png

Dengan hubungan erat antara undang-undang dan perniagaan, masuk akal bahawa seorang pakar dalam bidang pendidikan undang-undang dilengkapi dengan baik untuk mengembangkan sekolah perniagaan yang cemerlang.

Dengan fokus yang tegas pada pembelajaran praktikal, University of Law Business School bertujuan untuk menjadikan pelajar bekerja dan bersedia untuk berjaya di tempat kerja. Kami bangga mencipta persekitaran pembelajaran yang tepat untuk anda mencapai cita-cita perniagaan anda.

Kedudukan & pentauliahan

Sebilangan besar program The University of Law Business diakreditasi oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI) yang berprestij dan pelajar akan mendapat diploma CMI sebagai tambahan kepada ijazah mereka setelah berjaya diselesaikan.

Pelajar dalam program bertauliah juga akan mendapat keahlian percuma ke CMI selama kursus mereka dan selama satu tahun setelah selesai. Manfaat termasuk akses ke perpustakaan pengurusan terbesar di UK, akses ke portal sumber dalam talian, nasihat daripada pengurus pengambilan pekerja dan akses ke komuniti bimbingan CMI dalam talian.

Pekerjaan

Kebolehkerjaan adalah teras dari semua yang kita lakukan di Business School.

Pasukan kebolehkerjaan kami akan memberi anda nasihat satu demi satu mengenai bagaimana berjaya menjalin hubungan perniagaan dari perekrut utama UK seperti IBM, Lloyds of London dan Price Waterhouse Coopers (PwC), yang akan anda temui melalui acara, bengkel dan lawatan kepada organisasi, membolehkan anda melihat sendiri bagaimana perniagaan beroperasi di dunia nyata.

Sambungan

76779_ScreenShot2018-05-21at10.39.46PM.png

Rekod dan pengalaman kami sebagai University of Law membolehkan kami menjalin hubungan di seluruh dunia dalam sektor perundangan dan perniagaan, dan melalui hubungan inilah kami dapat memahami betapa pentingnya berpeluang berhubung dengan bakal majikan semasa anda memulakan kerjaya anda.

Itulah sebabnya kami mengembangkan hubungan global yang kuat dengan perniagaan dan majikan untuk memberikan peluang rangkaian yang sangat baik.

Lokasi London

Program pascasiswazah di The University of Law Business School diajar di London Bloomsburycampus kami di tengah-tengah hab komersial ibu kota dan di salah satu kawasan yang paling meriah di London.

Sebilangan besar kursus kami juga tersedia 100% dalam talian.

Kursus kami

76781_ScreenShot2018-05-21at10.40.04PM.png

University of Law Business School menawarkan pelbagai program pascasiswazah di seluruh UK termasuk:

  • Pengurusan Perniagaan Strategik MSc
  • Kepimpinan MSc dan Pengurusan Sumber Manusia
  • Pemasaran Antarabangsa MSc
  • Pengurusan Kewangan Korporat MSc
  • Perakaunan Global MSc

Kami juga menawarkan kursus Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) yang telah dikembangkan untuk profesional dari mana-mana disiplin yang ingin maju dalam peranan mereka sekarang atau meningkatkan karier mereka untuk maju menjadi peranan pengurusan dan kepimpinan kanan.

Kami menawarkan dua program yang membolehkan anda mengkhususkan diri dalam Undang-undang Antarabangsa atau Keusahawanan.

  • Keusahawanan MBA
  • Undang-undang Antarabangsa MBA

Sebilangan besar kursus kami juga tersedia 100% dalam talian.

Lokasi

Lokasi
  • Store St, Fitzrovia, , WC1E 7DE, London

  • UK Online, United Kingdom

Soalan