Keystone logo
© The University of Fredericton
University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

pengenalan

Mengapa Mendapat Kemahiran Dalam Permintaan di University of Toronto School of Continuing Studies ?

University of Toronto School of Continuing Studies Kem Permulaan (UofT SCS) melengkapkan anda dengan kemahiran penting untuk membantu membimbing laluan anda menuju kejayaan. Dengan kurikulum yang direka bentuk secara strategik, interaksi bersemuka dan pengajar pakar, kami menyediakan pengalaman pendidikan yang akan membantu membentuk masa depan kerjaya anda.

Gambaran Keseluruhan Kem Boot SCS UofT

  • Bina portfolio projek dan aplikasi yang luas dalam program pengekodan, analisis data, UX/UI, fintech dan pemasaran digital kami atau pelajari pelbagai kemahiran yang boleh digunakan untuk pensijilan industri dalam program keselamatan siber kami.
  • Semua program kami menawarkan jadual sambilan, membolehkan anda memajukan kemahiran anda tanpa meninggalkan kerja.
  • Program pembangunan web kami juga menawarkan pilihan yang paling sesuai dengan jadual anda— dengan program sepenuh masa untuk mereka yang ingin belajar pada kadar yang dipercepatkan.
  • Manfaat daripada pelbagai perkhidmatan kerjaya untuk menyokong peralihan anda ke dalam industri.
Kem Boot SCS UofT ditawarkan melalui University of Toronto School of Continuing Studies , dengan kerjasama edXMengenai edXedX, sebahagian daripada 2U Inc., bekerjasama dengan universiti dan organisasi yang dihormati untuk menyampaikan latihan berasaskan kemahiran yang inovatif kepada komuniti lebih 45 juta pelajar di seluruh dunia untuk menyokong mereka pada setiap peringkat kehidupan dan kerjaya mereka. edX menyampaikan kem permulaan melalui pengalaman pembelajaran yang mengasyikkan dengan perkhidmatan pakar dan sumber yang berharga. Sehingga 2021, graduan telah diupah oleh 6,700+ syarikat, termasuk lebih daripada 62% daripada Fortune 100.

Lokasi

  • Toronto

    King's College Circle,27, M5S, Toronto

    Soalan