Keystone logo
© Eva Dang
University of Sussex Online

University of Sussex Online

University of Sussex Online

pengenalan

Cara baharu untuk belajar, cara baharu untuk membuat perubahan

Ditubuhkan pada tahun 1961, Universiti Sussex mempunyai reputasi lama untuk menyediakan pendidikan bertaraf dunia kepada semua. Kursus pembelajaran jarak jauh kami memberi anda peluang untuk belajar di Sussex, dari mana sahaja anda berada di dunia.

Kami adalah universiti intensif penyelidikan, menarik ahli akademik dan pelajar terkemuka dari lebih 100 negara di seluruh dunia. Kami mencabar konvensyen, memupuk idea radikal dan progresif untuk menyediakan pelajar pengalaman pendidikan yang tersendiri.

Matlamat kami adalah untuk meningkatkan kehidupan pelajar kami dan menyediakan mereka dengan alat untuk membuat sumbangan dan perubahan mereka sendiri kepada dunia.

“Motivasi utama saya untuk belajar Sarjana Pemasaran Antarabangsa adalah untuk mendapatkan lebih kemahiran profesional dan mengembangkan pengetahuan saya. Kemudahan dan fleksibiliti pembelajaran dalam talian sangat menarik perhatian saya. Dengan belajar dalam talian saya boleh belajar dan bekerja mengikut keselesaan saya.”Kathryn Huang - Eksekutif Pemasaran Digital dan pelajar MSc Pemasaran Antarabangsa (dalam talian), Vancouver, Kanada.
 • Majukan kerjaya anda
  Selidiki lebih mendalam subjek yang menarik minat anda, dan lanjutkan kerjaya anda dengan kemahiran yang diingini oleh majikan di seluruh dunia.
 • Belajar dalam talian
  Mengajar 100% dalam talian dan dengan enam tarikh mula setahun, kursus kami memberi anda peluang untuk memulakan kursus anda apabila anda suka dan belajar dalam masa kami sendiri dari rumah anda sendiri.
 • Menyokong pengajian anda
  Dapatkan manfaat daripada Pasukan Kejayaan Pelajar dalam talian kami yang berdedikasi yang akan menyokong anda dalam perjalanan anda dari pendaftaran hingga tamat pengajian.

belajar, pelajar, komputer riba

Belajar dalam talian dengan Sussex

Kami memahami ramai pelajar kami memilih untuk belajar kursus pasca siswazah untuk meningkatkan kerjaya mereka. Kursus Sarjana dalam talian kami direka dengan fokus pada kebolehpasaran. Kami memastikan pengajaran dan pembelajaran adalah praktikal, memfokuskan pada kajian kes dunia sebenar dan menyediakan kemahiran yang boleh anda bawa terus ke tempat kerja.

Diajar 100% dalam talian, kursus pembelajaran jarak jauh kami menyediakan fleksibiliti untuk menyesuaikan pengajian anda di sekitar kehidupan dan kerjaya anda. Modul dihantar menggunakan model karusel, yang bermaksud jika anda perlu berehat dari pengajian pada bila-bila masa, anda boleh 'berhenti' kursus dan menyertai semula apabila anda mempunyai masa untuk menumpukan kepada pengajian anda semula* .

Pengajaran disampaikan oleh ahli akademik dan pengamal yang mengetuai penyelidikan terobosan dan membangunkan cara pemikiran baharu tentang dunia. Seperti kursus di kampus kami, gaya pembelajaran Sussex yang jelas dijalankan melalui setiap kursus Sarjana. Anda akan digalakkan untuk berfikir di luar dan mencabar norma.

Dengan belajar dalam persekitaran bilik darjah maya, anda akan memperoleh banyak kemahiran tambahan yang dihargai oleh majikan dalam dunia digital hari ini. Anda akan bekerja dengan projek maya dan dalam pasukan maya, dengan rakan pelajar yang terletak di zon waktu berbeza di seluruh dunia. Anda akan yakin bekerja dalam platform digital dan menjadi juara digital dalam organisasi anda.

Dengan kebolehcapaian dalam talian dengan tegas dalam fikiran, kursus kami dibina untuk pelajar semua kebolehan fizikal dan kognitif dalam semua geografi.

Dan dengan pengalaman manusia yang menggantikan bahagian pembelajaran jarak jauh yang tidak peribadi, kursus dalam talian kami menghimpunkan rangkaian global pelajar melalui pembelajaran rakan ke rakan dan kumpulan perbincangan.

Sarjana dalam talian kami di sini untuk pelajar di mana-mana sahaja yang ingin membuat perubahan mereka sendiri.

*masa rehat maksimum digunakan untuk kursus.

117651_notes-macbook-study-conference.jpg

Testimoni Pelajar

Lokasi

 • London

  London, United Kingdom

Soalan