Keystone logo
University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

pengenalan

USC Upstate menawarkan sejumlah 15 program dalam talian dan hibrid yang membolehkan pelajar kami menyelesaikan ijazah USC Upstate dengan cara yang paling sesuai dengan keperluan mereka. Lebih 10% pelajar USC Upstate mendaftar dalam program dalam talian sepenuhnya, dan hampir 33% pelajar kami mendaftar dalam sekurang-kurangnya satu kursus dalam talian setiap semester.

TUJUAN:

Program dalam talian USC Upstate mendapat kedudukan # 1 Best Online College di South Carolina oleh SR Education Group berdasarkan tuisyen rendah dan gaji alumni tahunan tertinggi di negeri ini ($ 72,700).

Tujuan pendidikan jarak jauh di USC Upstate adalah untuk menawarkan program dan kursus yang ada menggunakan kaedah penghantaran dalam talian dan jarak jauh. Ini bertujuan untuk memberikan pengalaman pelajar berkualiti tinggi dengan memperluas masa dan tempat persembahan program dan merangkumi inovasi teknologi. Melalui perkongsian dengan institusi pendidikan lain, perniagaan, industri dan kedua-dua agensi masyarakat dan awam, USC Upstate akan mewujudkan peluang pembelajaran yang diperlukan. Institusi ini akan memperlihatkan pengawasan operasi dengan menyediakan perkhidmatan penting ini dengan cekap.

Matlamat

Untuk mengekalkan kualiti tinggi program akademik yang ada yang disampaikan melalui pendidikan jarak jauh seperti yang ditentukan oleh agensi pentauliahan yang sesuai

Mematuhi Prinsip Amalan Baik SREB untuk pendidikan jarak jauh

Untuk memastikan teknologi yang digunakan sesuai dengan sifat dan objektif program

Lokasi

  • Spartanburg

    University Way,800, 29303, Spartanburg

    Soalan