Keystone logo
University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

pengenalan

University Of South Carolina Salkehatchie terletak di pusat rendah di Carolina Selatan dengan kampus di Walterboro dan Allendale. Oleh kerana kampus kita telah berkembang, begitu juga kesan pendidikan, budaya, dan ekonomi kita kepada masyarakat. Kami gembira dapat terus memainkan peranan penting dalam kehidupan warga tempatan ketika memasuki dekad kelima perkhidmatan kami ke negara pedesaan rendah.

Di University Of South Carolina Salkehatchie, pelajar kami berkembang maju dan mempunyai pengalaman di kolej yang tidak dapat dilupakan. Dengan tuisyen dan yuran yang berpatutan, banyak pilihan ijazah, nisbah pelajar-guru yang rendah, dan fakulti luar biasa yang dikhaskan untuk membantu setiap pelajar mencapai potensi penuh, setiap pelajar mempunyai peluang untuk berkembang dan belajar.

Pelajar kami bergerak maju, sama ada itu bermaksud melanjutkan pelajaran ke sekolah empat tahun, mencari pekerjaan yang bermakna dalam bidang yang mereka gemari, atau hanya mengetahui langkah mereka yang seterusnya. Setiap pelajar di University Of South Carolina Salkehatchie adalah individu dan matlamat kami adalah untuk membantu mereka berjaya.

Lokasi

  • Allendale

    James Brandt Boulevard,465, 29810, Allendale

    Soalan