Keystone logo
University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1883, Universiti Sioux Falls, bertempat di Sioux Falls, South Dakota, adalah Christian, Liberal Arts University bergabung dengan American Baptist Churches, Amerika Syarikat. USF adalah, bukan untuk keuntungan institusi yang bebas.

fakulti Dedicated sengaja mengintegrasikan iman dan pembelajaran, membantu pelajar untuk mencari panggilan kerjaya mereka dan menyediakan mereka untuk mengabdi kepada Allah dan manusia. Dengan kadar penempatan yang 98%, alumni kami hidup daripada Kebudayaan USF untuk motto perkhidmatan dalam profesion mereka, keluarga dan masyarakat.

profesor berbakat mengajar, menasihati dan membimbing pelajar. Dengan 14: 1 nisbah pelajar kepada fakulti, tetapan kelas intim memudahkan pengenalan konsep, pertukaran pendapat dan galakan untuk memohon mereka melalui pembelajaran melalui pengalaman.

Untuk pelajar dewasa didorong untuk memenuhi impian mereka, USF menawarkan dewasa dan siswazah program dalam talian dan di kampus untuk membantu individu menyelesaikan ijazah mereka atau mendapat ijazah lanjutan.

USfwch

OLEH NOMBOR:

Kadar Penempatan: 98% daripada USF graduan mendapat pekerjaan dalam bidang yang dipilih dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian.

Pelajar / Nisbah Fakulti: 14: 1

pendaftaran: 1530 jumlah pelajar dari 34 negeri dan 11 negara

Lelaki ke perempuan Nisbah Pra Siswazah: 59% wanita, 41% lelaki

Bilangan Clubs, Aktiviti dan Organisasi: 100 +

Mazhab yang diwakili: Lutheran, 18%; Baptist, 12%; Katolik, 10%; Methodist, 5%; Non-Denominational, 4%; Christian Reformed, 4%; Presbyterian, 2%; Wesleyan, 3%; Assemblies of God, 1%; Evangelical, 2%; dan Lain-lain / Tidak diketahui, 37%

Prime Location: Sioux Falls, penduduk 166,700 dan MSA penduduk 232.879, adalah dalam "Heart of America," dan USF adalah dalam "Heart of Sioux Falls."

sfschool2

KENYATAAN MISI

Universiti Sioux Falls, Universiti Kristian dalam tradisi seni liberal, mendidik pelajar dalam bidang kemanusiaan, sains, dan profesion. Moto tradisional Universiti adalah Kebudayaan untuk Perkhidmatan, iaitu, kita berusaha untuk memupuk kecemerlangan akademik dan pembangunan orang Kristian yang matang untuk berkhidmat kepada Tuhan dan manusia di dunia.

Melalui program-program dalam bidang kemanusiaan, sains dan profesion, Universiti membantu orang berkembang dari segi intelek, membezakan kebenaran dan membangunkan pandangan dunia Kristian. Sebagai sebuah institusi Kristian, USF menggalakkan dalam semua ahli komunitinya pembangunan kematangan emosi, fizikal kesejahteraan, kemahiran dan nilai yang mencerminkan watak dan ajaran Kristus interpersonal.

USF komited untuk Arif Yesus Kristus dan integrasi iman dan pembelajaran Alkitab; ia menegaskan bahawa orang Kristian dipanggil untuk berkongsi iman mereka dengan orang lain melalui kehidupan perkhidmatan. Universiti merupakan ahli gabungan American Baptist Churches, Amerika Syarikat, dan mengalu-alukan pelajar daripada mana-mana kepercayaan atau denominasi.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Soalan