Keystone logo
© ©University of Portsmouth
University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

pengenalan

172495_172345_button_read-more-about-portsmouth-online-on-their-website.png

Mengapa menyertai kami?

Portsmouth adalah bandar gerbang yang terbuka untuk dunia. Universiti kami sama. Kursus dalam talian sambilan kami bermaksud anda boleh belajar dari mana sahaja di dunia apabila ia sesuai dengan anda. Dengan kami, anda akan memperoleh pengetahuan dan kemahiran untuk meningkatkan prospek kerjaya anda dan mengembangkan rangkaian global di sepanjang jalan. Sertailah kami pada langkah seterusnya dalam perjalanan pendidikan anda. Lihat bagaimana kami dapat membantu membawa anda ke mana anda mahu pergi.

# 21
universiti di UK

(Panduan Universiti Guardian, 2020)

5
bintang untuk kebolehkerjaan

(Peringkat Universiti Dunia QS)

3
tarikh mula setahun

Februari, Mei dan September

Pelajar kami berasal dari seluruh dunia. Kami telah mengalu-alukan pelajar dari hampir 150 negara dan mengira. Dengan sukacitanya kami juga menyambut anda!

Kursus dalam talian sambilan Universiti Portsmouth dirancang untuk memenuhi keperluan anda. Anda tidak perlu berpindah rumah atau mendapatkan visa untuk belajar bersama kami. Anda boleh mengakses kursus anda dari mana saja di dunia melalui Moodle, Persekitaran Pembelajaran Digital (DLE) kami yang mudah digunakan. Ini mungkin kerana semua modul, aktiviti pembelajaran dan penilaian kami dihantar dalam talian.

Semua modul kursus kami dibahagikan kepada bahagian mingguan yang dapat dikendalikan agar kursus ini sesuai dengan gaya hidup dan komitmen anda.

Setelah menamatkan pengajian dari University of Portsmouth melalui kursus dalam talian, sijil ijazah anda akan mempunyai berat akademik yang sama dengan ijazah di kampus.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Portsmouth

    Winston Churchill Avenue, PO1 2UP, Portsmouth

Soalan