Keystone logo
University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

pengenalan

Misi Pitt Online, bahagian Pusat Pengajaran dan Pembelajaran Universiti, adalah untuk menawarkan program profesional siswazah setaraf dengan program yang ditawarkan kepada pelajar di Kampus Pittsburgh dari segi kualiti, fakulti, dan tahap perkhidmatan sokongan. Fakulti yang dipilih untuk Pitt Online mengajar kursus di dalam dan di luar kampus, dan memberikan komitmen yang sama terhadap kualiti, ketelitian, dan kepatuhan pada standard profesional tertinggi.

Melalui Pitt Online, program berkualiti tinggi yang sama yang ditawarkan dalam suasana bilik darjah tradisional kini tersedia untuk pemohon yang berkelayakan tanpa mengira lokasi geografi mereka. Perkhidmatan sokongan juga telah dirancang untuk menyediakan pelajar Pitt Online persekitaran pembelajaran yang unggul melalui akses maya ke banyak sumber Universiti, termasuk perpustakaan digital, nasihat akademik, dan bahan pengajaran.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Soalan