Keystone logo
University of Oxford

University of Oxford

University of Oxford

pengenalan

University of Oxford ditubuhkan pada tahun 1096 dan merupakan salah satu universiti terkemuka di dunia.

Pusat Bahasa adalah rumah University of Oxford untuk semua pelajar, staf akademik dan profesional yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa mereka.

Kursus Bahasa Inggeris Akademik kami membantu pelajar antarabangsa meningkatkan kemahiran komunikasi tulisan tertulis dan lisan akademik mereka dan meningkatkan keyakinan. Mereka diajar oleh pakar dalam Bahasa Inggeris Akademik dan direka untuk memenuhi keperluan pelajar dan kakitangan di University of Oxford .

Perpustakaan Bahasa kami mempunyai bahan-bahan berbilang media yang tersedia untuk pembelajaran dan pengujian Bahasa Inggeris Akademik.

Terletak di pusat Oxford, bangunan khusus kami adalah surga bagi sesiapa di Universiti yang ingin menyertai komuniti pencinta bahasa kami, memberikan ruang untuk berkongsi kemahiran bahasa anda dan bersedia untuk belajar dalam bahasa Inggeris.

Sama ada anda ingin meningkatkan kemahiran komunikasi anda, memperbaiki penulisan akademik anda, membina keyakinan dengan bahasa Inggeris, berkomunikasi dengan orang lebih mudah, meningkatkan prospek kerjaya anda, atau semata-mata mempelajari sesuatu yang baru, Pusat Bahasa University of Oxford menawarkan hub pusat untuk semua orang .

Anda sangat dialu-alukan untuk menyertai kami.

Lokasi

  • Oxford

    Woodstock Road,12, OX2 6HT, Oxford

Soalan