Keystone logo
University of Montana Online

University of Montana Online

University of Montana Online

pengenalan

Berfikir secara kritis. Hidup secara beretika. Terokai secara kreatif. Berkomunikasi dengan berkesan. Inilah cita-cita yang dicita-citakan oleh para pelajar, fakulti, penyelidik, dan kakitangan kami. Kami menetapkan bar yang tinggi untuk kajian akademik, pencapaian kreatif, dan penerokaan ilmiah dalam program dalam talian dan dalam kampus kami. Ini memberi manfaat bukan hanya kepada pelajar kita tetapi masyarakat mereka dan dunia pada umumnya.

Di University of Montana, kita mengubah kehidupan dengan memberikan pendidikan berkualiti tinggi dan mudah diakses - sama ada pelajar belajar dalam talian atau di kampus. Kami terkenal kerana menghasilkan penyelidikan bertaraf dunia dan biasiswa kreatif di tempat yang luar biasa. Sepanjang program ijazah kami, kami membantu membentuk warga global yang merupakan pelajar yang kreatif dan tangkas.

Sebagai lulusan, anda dapat memperluas batas pengetahuan semasa anda berkongsi pengalaman anda semasa anda membina dan mengekalkan pelbagai komuniti.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Missoula

    Campus Drive,32, 59812, Missoula

    Soalan