Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

pengenalan

Di UMass Amherst, kami mengalu-alukan anda untuk menyertai komuniti pemimpi, inovator, pencipta dan pelaku kami yang pelbagai dan inklusif. Ketahui cara anda boleh meneroka minat anda dan membina kemahiran untuk membuat tanda anda di dunia dengan pendidikan UMass.

Ini adalah saat anda.

Ini adalah peluang anda.

Ini adalah UMass.

Sekilas Pandang UMass

Sepanjang dekad yang lalu, Universiti Massachusetts meneruskan peningkatan mendadak dalam kedua-dua reputasi dan kecemerlangan. Sejak 2010, UMass Amherst telah meningkat kepada #26 dalam Panduan Kolej Terbaik Berita & Laporan Dunia AS, menjadikannya salah satu institusi yang paling baik dalam kalangan universiti awam peringkat tinggi di Amerika. UMass Amherst, terletak di Amherst, Massachusetts, terletak di atas hampir 1,450 ekar di Lembah Pioneer yang indah di barat Massachusetts, 90 batu dari Boston dan 175 batu dari New York City. Kampus ini menyediakan persekitaran budaya yang kaya dalam persekitaran luar bandar yang berhampiran dengan pusat bandar utama. University of Massachusetts Amherst diakreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi New England.

Tumbuh dari Akar Dalam

Dari penubuhan kami pada tahun 1863 sebagai universiti pemberian tanah yang dikenali sebagai Kolej Pertanian Massachusetts, University of Massachusetts Amherst telah mempunyai komitmen yang tidak berbelah bahagi terhadap perubahan sosial dan penciptaan dunia yang lebih baik. Kami telah berdedikasi untuk mendidik orang ramai, menjana pengetahuan baharu dan menerapkan penemuan untuk peningkatan masyarakat—misi yang masih kami perjuangkan hari ini. Selama lebih daripada 150 tahun, kami telah berada di barisan hadapan dalam beberapa perubahan terbesar dalam masyarakat kita, daripada menyokong hak wanita dan hubungan kami dengan gerakan penghapusan awal kepada pergolakan sosial yang berlaku di kampus kami dan di seluruh negara di seluruh negara. abad ke-20.

Hari ini, kami berdiri dengan bangganya dalam kalangan 200 program terbaik di seluruh dunia dalam 29 disiplin akademik dan terus memperoleh pengiktirafan global untuk kecemerlangan dalam penyelidikan, biasiswa dan keusahawanan. Aktivisme dan advokasi masih hidup dan sihat di kampus UMass. Kami terus meraikan akar yang mendalam dalam perubahan sosial melalui komitmen kami terhadap kepelbagaian, ekuiti dan keterangkuman untuk semua pelajar. Daripada pendekatan kami kepada ahli akademik kepada organisasi pelajar yang berkembang maju di kampus kami, komuniti pelajar, fakulti dan kakitangan UMass terus mengubah dunia pada setiap masa.

Kami revolusioner

Di University of Massachusetts Amherst , semangat revolusioner mengalir melalui urat nadi kita. Kami berusaha untuk menjawab soalan baharu, mencabar konvensyen lama dan membina dunia di mana semua orang, tidak kira latar belakang mereka, mempunyai kebebasan untuk menjadi diri mereka sendiri. Kami memperkasakan satu sama lain untuk melakukan yang lebih baik, mencapai lebih jauh dan mencapai yang lebih baik dalam mengejar kecemerlangan. Apabila ia datang kepada cabaran, kita melihat kemungkinan, bukan masalah. Apabila sesuatu kelihatan mustahil, kami bekerja lebih keras, menggali lebih dalam dan mencipta inovasi yang boleh mengubah dunia.

Kerana di UMass Amherst, kami adalah revolusioner.

Memecah Tanah Baru

Sepanjang sejarahnya, UMass Amherst telah menunjukkan komitmen institusi yang kukuh untuk mengembangkan kesan penyelidikan dan biasiswanya ke arah baharu, dengan rakan kongsi baharu, dan melalui pendekatan kreatif untuk kerjasama.

Malah, sarjana UMass merentasi ijazah dan disiplin bekerjasama dengan industri untuk membawa hasil penyelidikan mereka ke pasaran. Daripada Cabaran Inovasi—pertandingan keusahawanan merentas kampus empat bahagian untuk pelajar dan alumni muda—hingga memudahkan dana teroka daripada kolaborator merentas bidang, UMass menggalakkan semangat keusahawanan yang mengisi komuniti kita dengan inovator.

Komitmen Kami kepada Anda

University of Massachusetts Amherst mempunyai komitmen lama terhadap kemajuan sosial, nilai yang mendalam untuk perspektif yang berbeza dan dorongan untuk kecemerlangan inklusif.

Sebagai sebuah institusi pemberian tanah awam, UMass Amherst mempunyai tanggungjawab bersejarah dan masa kini untuk menyediakan akses dan peluang untuk semua orang. Kami memupuk komuniti yang saling menghormati dengan memastikan kampus yang selamat, progresif dan memahami untuk semua orang.

Pendidikan Bertaraf Dunia. Bila-bila masa, Di mana-mana sahaja.

UMass Amherst ialah Universiti Tanpa Tembok (UWW) sejati. Memperjuangkan pendekatan baharu dan memecahkan halangan tradisional kepada pendidikan, UWW menawarkan pelajar pelbagai program pendidikan berkualiti tinggi—daripada penyiapan ijazah kepada program siswazah kepada pembangunan profesional—dalam format yang inovatif dan fleksibel. Kami mengetuai tanggungjawab untuk menyepadukan sepenuhnya pengalaman pendidikan bersemuka dan maya di UMass Amherst, menyediakan akses revolusioner kepada semua pelajar.

Kemasukan

Lokasi

  • Amherst

    Amherst, Amerika Syarikat

    Soalan