Keystone logo
© Eva Dang
University of London - LSE

University of London - LSE

University of London - LSE

pengenalan

139710_button2.png

Ketahui pengalaman pembelajaran dalam talian yang mengutamakan anda, di mana sahaja anda tinggal. Program sarjana dalam talian dalam bidang ekonomi, pengurusan, kewangan dan sains sosial adalah kerjasama antara dua universiti yang diiktiraf di seluruh dunia: University of London dan London School of Economics and Political Science (LSE).

Program BSc Dalam Talian

Direka untuk Anda, diarahkan oleh LSE

Setiap program - diajar sepenuhnya dalam talian - menggabungkan teori akademik dan pengetahuan praktikal. Sama ada anda berminat untuk melanjutkan pelajaran atau memajukan kerjaya, anda akan belajar bagaimana membuat perbezaan dalam bidang yang menggerakkan dunia ke hadapan.

 • Perniagaan dan Pengurusan BSc Dalam Talian: Kembangkan kebolehan menyelesaikan masalah anda dan pelajari cara mendekati masalah perniagaan dan pengurusan antarabangsa yang kompleks dan berkembang dengan mata kritis dan strategik.
 • Ekonomi dan Pengurusan BSc Dalam Talian: Terapkan prinsip ekonomi, kerangka kerja dan metodologi untuk amalan pengurusan, dan bina kemahiran analisis, kuantitatif dan komunikasi yang penting.
 • Ekonomi BSc Dalam Talian: Mengasah kemahiran penaakulan kuantitatif dan logik anda dan memahami pelbagai kekuatan ekonomi yang mendorong tingkah laku manusia, ekonomi global dan pengagihan sumber.
 • Sains Data BSc dalam talian dan Analisis Perniagaan: Manfaatkan data untuk menganalisis dan menangani masalah dunia nyata, dan mengembangkan pemahaman anda mengenai subjek teknikal teras seperti statistik, matematik dan sains komputer.

Pembelajaran Dalam Talian Dengan Sentuhan Manusia

Berkongsi pengetahuan, membina kemahiran dan terus berhubung dari mana sahaja di dunia.

Ikuti sesi Zoom secara langsung dengan fasilitator pembelajaran dan rakan pelajar yang menarik.

Akses kampus dalam talian dari mana sahaja melalui peranti mudah alih, tablet atau desktop.

Dapatkan sokongan yang diperibadikan di setiap peringkat, dari penerimaan hingga tamat pengajian.

Kecemerlangan Akademik, Akses yang tiada tandingannya

University of London, yang ditubuhkan pada tahun 1836, adalah universiti pertama yang menerima pelajar tanpa mengira jantina, bangsa atau agama mereka; yang pertama mengakui wanita ke program ijazah; dan yang pertama memberi peluang kepada pelajar untuk belajar di mana sahaja mereka berada, memberikan akses ke pengajian tinggi di seluruh dunia. Hari ini, University of London menempatkan lebih daripada 50,000 pelajar jarak jauh yang mempelajari lebih dari 200 kelayakan di lebih daripada 190 negara.

LSE adalah universiti sains sosial terkemuka di dunia yang menggunakan pendekatan interdisipliner untuk belajar. Pelajar LSE mengembangkan pemahaman menyeluruh mengenai "penyebab perkara", mencabar cara berfikir konvensional dan mengatasi masalah yang paling kompleks masyarakat. Alumni dan akademik LSE memberikan sumbangan transformatif dalam pelbagai bidang dan sektor, dari akademik hingga politik. Komuniti global ini merangkumi 37 perdana menteri, presiden dan perdana menteri masa lalu atau sekarang; 18 pemenang Hadiah Nobel; dan tujuh pemenang Hadiah Pulitzer.

Lokasi

 • Holborn

  Houghton Street, WC2A 2AE, Holborn

  • London

   London, United Kingdom

   Soalan