Keystone logo
University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

pengenalan

Di Universiti Glasgow , kami mengimpikan dunia yang lebih baik dan mendapat inspirasi untuk membantu orang lain mengubahnya. Menduduki 11 universiti terbaik UK oleh The Guardian University Guide 2023 dan menduduki tempat ke-76 di dunia oleh QS World Rankings 2024.

Program pascasiswazah dalam talian kami memperkasakan anda untuk mencapai cita-cita anda dan menyertai komuniti kami yang mengubah dunia. Sertai institusi di mana orang yang bercita-cita tinggi didorong untuk berjaya. Kaji salah satu program dalam talian kami dan bersedia untuk membuat markah anda.

Belajar dalam talian bermakna anda tidak perlu mengorbankan kerjaya semasa anda untuk meneruskan kerjaya baharu. Anda akan dapat mengakses sumber interaktif kami dari mana-mana dan pada bila-bila masa; ini termasuk video, kuiz interaktif dan perbincangan - sumber khusus untuk membantu anda belajar dan mencapai matlamat kerjaya anda. Di Universiti Glasgow anda boleh meneruskan cita-cita anda tanpa menjejaskan komitmen semasa anda.

Ketahui lebih lanjut


Pendidikan MSc Dalam Talian

MSc Pendidikan Dalam Talian kami sesuai untuk guru, pelajar pra-PhD atau -EdD dan profesional pendidikan yang berminat untuk melanjutkan kerjaya mereka di sekitar komitmen sedia ada mereka. Tumpuan kami pada penyelidikan dan pengajaran peringkat tinggi daripada fakulti pakar akan memastikan anda berada di tempat terbaik untuk melibatkan diri dalam bidang Pendidikan, dengan pendidikan kepakaran dewasa, penilaian dan pedagogi, dan pendidikan inklusif.

Pemasaran MSc Dalam Talian

Bagi bakal pemasar yang ingin membuktikan kemahiran pemasaran mereka pada masa hadapan dalam perniagaan, kejayaan bergantung pada keupayaan untuk memanfaatkan teknik berasaskan data, berpusat perkhidmatan dan digital terkini. Dihantar oleh Sekolah Perniagaan Adam Smith yang mendapat akreditasi tiga kali ganda, Pemasaran MSc dalam talian Universiti Glasgow memberikan anda keupayaan untuk menggunakan teknologi terkini pada asas pemasaran. Ia meneroka topik terkini, daripada analisis kepada pemasaran pengalaman pengguna (UX), pembangunan jenama, pengurusan pemasaran dan gelagat pengguna.

Di Glasgow, kami menyokong anda untuk mencapai cita-cita anda, belajar dalam talian dengan kami dan mula mengubah dunia hari ini.


Sertai kami dan buat markah anda

Testimoni Pelajar

Kedudukan

  • MSc dalam Pendidikan dalam talian menduduki tempat ke-8 di UK

Lokasi

  • Glasgow

    Glasgow, United Kingdom

Soalan