Keystone logo
University of Glasgow - College of Science & Engineering MSc dalam Analitis Data
University of Glasgow - College of Science & Engineering

MSc dalam Analitis Data

Glasgow, United Kingdom

36 Months

Inggeris

Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15,000 *

Pembelajaran jarak jauh

* UK/EU/antarabangsa

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Walaupun jumlah data yang dihasilkan semakin membiak pada kadar yang mengejutkan, kemahiran untuk mengekstrak maklumat dan nilai yang kami terima daripadanya adalah agak terhad. Jika anda ingin memulakan kerjaya dalam sains data, atau lebih jauh lagi kerjaya semasa anda, MSc Analitis Data Dalam Talian kami akan memberikan anda kemahiran penting yang diperlukan untuk membangunkan kepakaran pemodelan dan pengendalian data anda. Anda akan mendapat asas yang kukuh dalam prinsip pembelajaran daripada set data, sementara pada masa yang sama mendapat pengalaman langsung mengendalikan, menganalisis dan menggambarkan data. yang akan membantu anda merealisasikan potensi sebenar anda sambil menjadikan anda dalam permintaan di tempat kerja moden. Kedua-dua Kecerdasan Buatan dan Penaakulan Analitik adalah antara tiga kemahiran keras yang paling banyak diminta (LinkedIn, 2019).

Mengapa Program ini

 • Kumpulan Statistik di University of Glasgow terkenal di peringkat antarabangsa dengan kecemerlangan penyelidikannya. Pelajar boleh mendapat manfaat daripada ini dengan belajar daripada ahli akademik yang kepakarannya meliputi analisis data daripada pelbagai aplikasi.
 • Direka untuk pengajian sambilan, program ini membolehkan anda memperoleh ijazah MSc daripada universiti terkemuka semasa anda masih bekerja sepenuh masa. Selain itu, dari hari pertama anda boleh mula menguji pengetahuan baharu anda di tempat kerja. Anda tidak perlu menunggu sehingga anda tamat pengajian untuk membuat perubahan sebenar di tempat kerja.
 • Anda akan belajar di Universiti Russell Group.
 • Laluan belajar yang lebih pantas, yang membolehkan anda melengkapkan program dalam masa dua tahun, juga tersedia.
 • Anda akan mempunyai kebebasan untuk bekerja mengikut kadar anda sendiri dan akses kepada pelbagai alatan pembelajaran termasuk bahan bacaan interaktif yang kaya dan video yang dipimpin oleh tutor. Anda juga akan dapat mengatur sesi satu sama satu yang disesuaikan dengan pasukan akademik kami.

Kemasukan

Kurikulum

Peluang kerjaya

Testimoni Pelajar

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • Analisis Data MSc dalam talian - University of Cumbria (UK)
  • City of Carlisle, United Kingdom
 • Analisis Data untuk Kursus Sijil 0nline Pengurusan
  • Holborn, United Kingdom
 • Sarjana Sains Data (MSc)
  • Online