Keystone logo
University of Florida Online

University of Florida Online

University of Florida Online

pengenalan

Tentang kita

Selamat datang ke University of Florida Health, pusat kesihatan akademik paling komprehensif di Tenggara dan merupakan salah satu daripada 10 universiti penyelidikan awam teratas di negara ini.

UF Health mewakili komitmen lebih daripada 26,500 pekerja untuk mencapai tahap yang lebih tinggi dan lebih jauh, kedua-duanya menerjemahkan penemuan saintifik ke kemajuan rawatan pesakit dan melaksanakannya untuk membantu orang kembali menjalani kehidupan sebaik mungkin.

Mengenai UF Health

Kami unik untuk kumpulan kolej kesihatan, pusat, dan institusi kesihatan kami yang pelbagai dan hospital kami, amalan fakulti, dan program rawatan pesakit.

Pusat kesihatan akademik membuat penemuan yang membawa kepada kejayaan dalam rawatan pesakit. Pesakit kami berada di tengah-tengah semua yang kami lakukan semasa kami berusaha untuk mendapatkan hasil, kualiti, dan keselamatan klinikal dengan sebaik mungkin di kalangan pusat kesihatan akademik secara nasional. Kami menawarkan rawatan penuh kasih sayang dengan fokus pada hasil bertaraf dunia untuk semua orang, tidak kira betapa sederhana atau rumitnya penyakit mereka, dan kami menawarkan harapan - dan hasil - bagi mereka yang diberitahu di tempat lain bahawa mereka kehabisan pilihan.

Misi kami adalah untuk mempromosikan kesihatan melalui rawatan pesakit yang luar biasa dan berkualiti tinggi; pendidikan yang inovatif dan ketat dalam profesion kesihatan dan sains bioperubatan; dan penyelidikan berimpak tinggi di seluruh spektrum penyelidikan asas, terjemahan, dan klinikal.

Siapa kita

UF Health merangkumi kolej Pergigian, Perubatan, Kejururawatan, Farmasi, Kesihatan Awam dan Profesion Kesihatan, dan Perubatan Veterinar; keluarga hospital UF Health Shands; Pusat perubatan UF Health Jacksonville; UF Health North; dan kampus akademik di Jacksonville yang merupakan rumah bagi UF College of Medicine - Jacksonville dan merangkumi program ijazah yang ditawarkan oleh kolej Kejururawatan dan Farmasi. Ia juga merangkumi amalan penjagaan primer dan amalan khusus di North Central dan Northeast Florida, serta Southeast Georgia.

UF dan UF Health menarik profesional dan kakitangan kesihatan yang mahir dari seluruh negara. Persekitaran universiti yang dinamik mendorong pertumbuhan dan pengembangan perniagaan, kerjaya, dan masyarakat. Jaringan hospital UF Health dan amalan doktor menguruskan lebih daripada 3 juta lawatan pesakit dalam dan pesakit luar setiap tahun dan melayani pesakit dari semua 67 daerah Florida, dari seluruh negara dan dari lebih dari 30 negara.

UF Health Shands, sistem hospital swasta bukan untung UF Health yang berpusat di Gainesville, merangkumi tujuh hospital:

 • UF Health Shands Hospital
 • UF Health Shands Cancer Hospital
 • UF Health Shands Hospital Kanak-kanak
 • UF Health Heart & Vascular Hospital
 • Hospital Neuromedicine Kesihatan UF
 • UF Health Shands Rehab Hospital
 • UF Health Shands Psikiatrik Hospital

Misi, Visi & Nilai

Misi kita

 • Penjagaan pesakit
 • Penyelidikan
 • Pendidikan
 • Khidmat Masyarakat

Visi kami

Bersama-sama kita berusaha untuk mewujudkan momentum yang tidak dapat dihentikan untuk mencapai tujuan meningkatkan kesihatan individu dan masyarakat melalui penemuan, sains dan teknologi klinikal dan terjemahan, pendidikan luar biasa, dan penjagaan kesihatan yang berkualiti tinggi yang berpusatkan pada pesakit, inovatif.

Ini adalah visi kami ketika memanfaatkan Kekuatan Bersama.

Nilai kami

Nilai Kesihatan UF Flywheel Di UF Health, nilai institusi teras kami berpusat pada komitmen kami kepada pesakit kami dan peranan kami dalam melayani masyarakat kami:

 • Akauntabiliti
 • Kepelbagaian
 • Kecemerlangan
 • Inovasi
 • Integriti
 • Kerja berpasukan
 • Kepercayaan

Tekad kita mendorong kita. Kami penyelesai masalah, bekerjasama untuk memajukan ubat ke hadapan. Penyelidik kami menyumbang kepada penemuan segera atau masa depan yang diterjemahkan menjadi amalan yang membantu orang kembali menjalani kehidupan yang berkualiti. Kami bertujuan untuk memaksimumkan kesan pembiayaan negeri dan persekutuan untuk program UF yang memajukan sains bioperubatan, klinikal, dan populasi; bekerjasama pada peluang antara disiplin dengan rakan kongsi di seluruh UF; membawa penemuan saintifik dan teknologi kegunaan komersial untuk meningkatkan kesihatan pesakit.

Pakar Kesihatan Universiti Florida, amalan fakulti multispesial besar UF College of Medicine, menawarkan akses kepada lebih daripada 1,000 penyedia di lebih dari 100 bidang khusus. Kami melatih graduan yang cemerlang dan memimpin dalam rawatan klinikal, sains, pengajaran, dan kesihatan masyarakat. Kami berhasrat untuk menjadi model nasional untuk pendidikan perubatan profesional dan untuk meningkatkan keunggulan pendidikan siswazah.

Semua yang kita lakukan berkisar pada peningkatan kesihatan dan kesejahteraan bagi pesakit, keluarga mereka, dan masyarakat kita.

Kerja berpasukan

Keramahtamahan dan layanan bermula dengan cara kita saling menyokong dan memperlakukan satu sama lain. Hubungan kami dengan rakan sepasukan dan kakitangan kami di jabatan lain menetapkan nada bagaimana kami berkelakuan terhadap pesakit dan pelawat kami. Kami tidak akan dapat memberikan rawatan pesakit yang luar biasa sekiranya kami tidak saling menyokong sebagai rakan sekerja UF Health. Penjagaan kesihatan boleh menjadi persekitaran tekanan tinggi. Bekerjasama dengan rakan sekerja kita dalam persekitaran pasukan yang menyokong sangat penting bagi kemampuan kita untuk memberikan perkhidmatan yang selamat, berkualiti, dan layanan yang penuh perhatian. Setiap hari, tindakan individu kita menyumbang kepada semangat, prestasi, dan pencapaian pasukan kita.

Komunikasi

Komunikasi adalah cara kita bertukar maklumat dan membuat hubungan peribadi yang membawa kepada rawatan pesakit yang sangat baik dan pengalaman positif bagi semua orang di UF Health. Melalui komunikasi kita dapat menjadi penyelesai masalah terbaik, bekerjasama untuk memajukan perubatan ke hadapan.

Profesionalisme & Tanggungjawab

Sebagai wakil UF Health, kami adalah duta untuk organisasi yang bermaksud ubat terbaik yang ditawarkan. Kami melayani pesakit yang datang ke UF Health dari seluruh Tenggara, negara, dan banyak negara. Keseluruhan pengalaman mereka - layanan dan layanan yang kami berikan - harus sesuai dengan kualiti perubatan yang mereka terima.

Pesakit kami datang kepada kami kerana mereka mempercayai doktor, jururawat, dan pasukan klinikal kami untuk memberikan rawatan terbaik, penuh perhatian, dan penyayang.

Melalui kemahiran, pengetahuan, keputusan yang baik, dan tingkah laku yang sopan, kita masing-masing mewakili organisasi bertaraf dunia kita. Persepsi pelanggan kami terhadap kami membentuk pengalaman mereka.

Kedudukan

Hospitaliti & Perkhidmatan

Pesakit kami adalah teras kepada semua yang kami lakukan di UF Health. Keutamaan utama kami adalah untuk menyediakan penjagaan kesihatan berkualiti tinggi dan pengalaman terbaik untuk setiap pesakit, ahli keluarga dan pelawat yang melalui pintu kami.

Hospitaliti dan perkhidmatan ialah keadaan minda — pendekatan yang ditunjukkan dalam semua tindakan kita sepanjang hari. Ia bermula dengan cara kami menyokong dan melayan satu sama lain sebagai rakan sekerja dan pelanggan dalaman. Hubungan dalaman kami mewujudkan asas untuk cara kami melayani mereka yang mempercayai kami dengan penjagaan mereka. Komitmen dalaman ini diserlahkan oleh pengiktirafan kami dalam penyenaraian "Majikan Terbaik Amerika" Forbes. UF Health menduduki tempat ke-21 dalam Indeed.com Kedudukan 2017 "Tempat Kerja Terbaik" hospital atau sistem kesihatan AS. Pada 2018, UF Health telah dinamakan antara 100 "Tempat Terbaik untuk Bekerja dalam Penjagaan Kesihatan" oleh Becker's Healthcare. UF Health, termasuk UF Health Shands Hospital, adalah salah satu daripada empat di Florida yang disenaraikan dalam 25 teratas.

Komitmen kami untuk memberikan penjagaan pesakit yang berkualiti tinggi dan paling selamat tercermin dalam hasil klinikal kami dan pengiktirafan nasional yang kami perolehi secara konsisten di kalangan 50 hospital dewasa dan kanak-kanak terbaik negara, menurut US News & World Report. Hospital UF Health Shands mempunyai program yang mendapat ranking paling banyak daripada mana-mana hospital di Florida. Hospitaliti dan perkhidmatan adalah ciri pengalaman pesakit kami. Kakitangan kami yang terlibat beroperasi dengan kepercayaan bahawa kami boleh memberi kesan positif dengan setiap interaksi untuk mewujudkan persekitaran di mana orang ramai berasa diiktiraf, difahami, selamat dan dihargai.

Lokasi

 • Gainesville

  University of Florida Gainesville, FL, 32611, Gainesville

Soalan