Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Fairfax

University of Fairfax

University of Fairfax

pengenalan

University of Fairfax Distinction

University of Fairfax adalah sebuah institusi siswazah yang diiktiraf dalam talian yang ditubuhkan untuk mengatasi kekurangan semakin ramai profesional keselamatan siber yang berkelayakan di sektor awam dan swasta.

Majikan utama (termasuk Northrop Grumman, CSC, Lockheed Martin, Wells Fargo, CISCO, DHS, NSA, NRC dan Hal Ehwal Veteran) menyewa dan mempromosikan pelajar dan alumni kami. Majikan mengiktiraf bahawa pelajar University of Fairfax dengan serta-merta boleh menggunakan apa yang mereka pelajari dan membuat sumbangan di tempat kerja kerana: (1) program siswazah keselamatan cybersecurity yang berorientasi pengamal kami diajar oleh pengamal keselamatan siber ahli, dan (2) semua kursus memberi tumpuan kepada keselamatan siber dan memerlukan projek "cybersecurity" dunia sebenar.

Siapa pelajar kita?

Pelajar University of Fairfax tipikal adalah cybersecurity atau profesional IT yang ingin beralih ke keselamatan siber atau yang ingin maju dalam keselamatan siber dengan mencapai kepimpinan atau status ahli. Umur rata-rata pelajar University of Fairfax adalah 46.

Kenapa kita?

Pelajar kami melaporkan bahawa Universiti adalah unik dan tidak dapat ditandingi. Secara khusus, mereka memilih University of Fairfax kerana perkara berikut:

 • 100% fokus keselamatan cybersecurity
 • Pakar fakulti pengamal keselamatan siber
 • Kurikulum berorientasikan praktisi yang berasaskan projek, berasaskan projek
 • Penghantaran kursus dalam talian yang boleh diakses
 • Kejayaan kerjaya pelajar dan alumni
 • Kepuasan pelajar dan alumni

Akreditasi dan Kelulusan

University of Fairfax diakreditasi oleh Suruhanjaya Akreditasi Pendidikan Jarak Jauh (DEAC), yang disenaraikan oleh Jabatan Pendidikan AS sebagai agensi pengiktirafan yang diiktiraf secara nasional, dan merupakan ahli Pasca Perakuan Akreditasi Pendidikan Tinggi (CHEA).

Pentauliahan, kelulusan, dan pensijilan tambahan termasuk:

 • Suruhanjaya Pengiktirafan DEAC

University of Fairfax diakreditasi oleh Suruhanjaya Akreditasi Pendidikan Jarak Jauh (DEAC). Suruhanjaya Akreditasi DEAC disenaraikan oleh Jabatan Pendidikan AS sebagai agensi pengiktirafan yang diiktiraf secara nasional dan merupakan ahli yang diiktiraf oleh Majlis Perakuan Akreditasi Pendidikan Tinggi (CHEA).
»Http://www.deac.org
»Https://www.chea.org

Alamat dan telefon untuk DEAC:
1101 17th Street NW, Suite 808, Washington, DC 20036
P 202-234-5100 F 202-332-1386

Di samping itu, University of Fairfax memegang kebenaran negara di beberapa negeri dan sebagai institusi SARA yang diluluskan institusi mampu untuk mendaftarkan pelajar dari semua negeri AS kecuali California dan Massachusetts serta pelajar antarabangsa.

 • Virginia

University of Fairfax disahkan oleh Majlis Pengajian Tinggi Negeri untuk Virginia mengikut peruntukan Tajuk 23, Bab 21.1 Kod Virginia. University of Fairfax telah diberikan "Sijil untuk Mengendalikan Institusi Pendidikan Pascasiswazah" yang membenarkan University of Fairfax menawarkan ijazah, kursus untuk kredit ijazah, atau program pengajian yang membawa kepada ijazah atau sijil di Komanwel Virginia. »Http://www.schev.edu

 • Faedah Veteran

Veteran dan orang yang layak yang layak mendapat faedah pendidikan di bawah Rang Undang-undang Pos 911 / GI dan Bab Undang-undang GI lain mungkin layak mendapat faedah pendidikan semasa mendaftar dalam program pendidikan yang ditawarkan oleh University of Fairfax . UoF adalah peserta bangga dalam Program Ribbon Kuning. »Http://www.va.gov

eLearning di University of Fairfax

Selamat masa depan anda dan kemajuan kerjaya siber anda kerana anda belajar secara eksklusif dalam talian di University of Fairfax . eLearning adalah mudah untuk profesional keselamatan siber yang perlu bergerak dan responsif dalam bidang yang mencabar dan pantas.

Faedah Kebolehcapaian

Semua program siswazah keselamatan cybersecurity yang bertauliah dan praktisi kami telah disampaikan menerusi platform yang boleh diakses, interaktif, dalam talian yang menyediakan anda dengan:

 • Kemudahan akses 24/7 ke kursus anda dari mana-mana lokasi
 • Fleksibiliti untuk mengimbangi kerja, keluarga dan komitmen pendidikan anda dengan lebih baik
 • Peluang untuk sokongan satu-satu
 • Keupayaan untuk bekerjasama dan melibatkan diri dengan fakulti dan profesional pelajar

Faedah Pendidikan

Fakulti pengamal pakar dan kurikulum yang berorientasikan pengamal akan membantu anda menerapkan apa yang anda pelajari dengan segera. Melalui kursus keselamatan siber dalam talian yang ketat, menarik, anda akan:

 • Ketahui amalan terbaik semasa dari fakulti pengamal pakar terkemuka
 • Kongsi idea anda dan bekerjasama dengan rakan-rakan dan fakulti
 • Meningkatkan pemikiran kritis dan kemahiran menyelesaikan masalah anda
 • Meningkatkan kemahiran komunikasi anda
 • Lengkapkan projek dunia sebenar, yang digunakan di tempat kerja anda

Faedah Kerjaya

Melalui program eLearning interaktif, anda akan membina rangkaian profesional anda semasa anda melengkapkan pendidikan anda. Fakulti pengamal yang mengajar kursus anda, serta rakan sekerja keselamatan siber dengan siapa anda bekerjasama dalam talian, akan menjadi sebahagian daripada rangkaian profesional anda sepanjang kerjaya anda seperti anda:

 • Meningkatkan keterlihatan anda dengan rakan sebaya di lapangan
 • Gunakan apa yang anda pelajari di tempat kerja dan diiktiraf atas sumbangan anda
 • Rangkaian dengan fakulti dan rakan-rakan
 • Dapatkan peluang profesional yang memberi ganjaran

Pendekatan Pembelajaran Sekolah Dalam Talian yang Unik

Kami menggunakan pendekatan unik dalam pembelajaran dalam talian - satu yang menggabungkan dua jenis kaedah penyampaian dalam talian untuk menyediakan pengalaman pembelajaran dalam talian yang paling berkesan untuk pelajar dewasa. Untuk meningkatkan pembelajaran, program dalam talian kami termasuk peluang untuk interaksi real-time (segerak) dan tak segerak.

Perbincangan Threaded

Interaksi tak segerak berlaku dengan mengambil bahagian dalam "perbincangan berulir" yang diketuai instruktor. Pelajar menyertai masa yang sesuai dengan jadual mereka.

Bilik Chat Dalam Talian

Pengajar anda memegang "waktu pejabat" pada waktu yang ditetapkan setiap minggu pada waktu petang. Sesi ini tidak diperlukan tetapi tersedia untuk membantu menyokong anda. Setiap obrolan secara automatik diarkib dan boleh dilihat selepas kelajuan tinggi.

SyncSessions ™

Sesi ini dijadualkan setiap minggu dan menyediakan forum pembelajaran kolaboratif dengan membolehkan interaksi masa nyata antara fakulti dan pelajar. Mereka dirakam dan diarkibkan untuk penggunaan pelajar.

Keperluan Teknologi

Pelajar mesti mempunyai akses peribadi ke komputer yang dibolehkan Windows dengan sekurang-kurangnya 512 MB RAM, sambungan internet berkelajuan tinggi, dan suite pejabat yang bersesuaian untuk menyokong pemprosesan perkataan, pembangunan persembahan dan keupayaan spreadsheet. Di samping itu, webcam dan mikrofon / headset diperlukan.

Sokongan untuk Pembelajaran Dalam Talian

University of Fairfax ijazah keselamatan siber dalam talian, sijil dan program pensijilan menyediakan anda alat dan sokongan yang anda perlukan untuk berjaya semasa anda belajar dalam talian. Platform pendidikan dalam talian ini mesra pengguna dan mudah diteroka. Untuk memastikan pelajar mempunyai pengalaman pendidikan yang produktif dan bermanfaat, semua pelajar baru mengambil bahagian dalam orientasi bagaimana menggunakan platform dalam talian.

Di samping itu, banyak perkhidmatan sokongan meningkatkan pengalaman pembelajaran dalam talian anda, termasuk:

 • Akses mudah alih ke kursus melalui teknologi telefon pintar, seperti Android, iPhone
 • Feed Twitter untuk memberi notis tepat pada masanya tarikh akhir dan pengumuman
 • Meja Bantuan untuk bantuan teknikal tersedia 24/7
 • Sumber Perpustakaan Elektronik tersedia untuk menjalankan penyelidikan menengah 24/7
 • Pustakawan Online
 • Tutorial Perpustakaan / Webinar mengenai penyelidikan menengah

Lokasi

 • Roanoke

  Roanoke, Amerika Syarikat

Soalan