Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

pengenalan

University of Essex Online menyampaikan 100% kursus dalam talian dan sambilan dalam perniagaan, pengkomputeran, pendidikan, kesihatan, undang-undang, kriminologi dan psikologi. Kelayakan yang kami tawarkan termasuk ijazah CertHEs dan Sarjana Muda di peringkat sarjana muda, dan PG Certs, PG Dips dan ijazah Sarjana di peringkat pascasiswazah, dengan tempoh pengajian antara 8 bulan hingga 4 tahun.

Anda boleh belajar dengan kami dari mana-mana sahaja dengan sambungan internet dan pada masa yang paling sesuai dengan jadual anda. Kursus anda akan disampaikan melalui persekitaran pembelajaran maya (VLE) yang canggih, yang menyediakan anda akses 24/7 kepada sumber berkualiti tinggi, termasuk pelakon kuliah, forum perbincangan, seminar langsung dan sesi Soal Jawab, serta sebagai eLibrary yang luas.

Malah penilaian anda akan disiapkan sepenuhnya dalam talian – tiada satu pun daripada kursus kami mempunyai keperluan untuk pergi ke kemudahan ujian atau pusat peperiksaan. Malah, majoriti kursus kami tidak mempunyai peperiksaan langsung! Untuk beberapa kursus yang mempunyai keperluan peperiksaan, kami menggunakan sistem pengawas maya yang membolehkan anda menduduki peperiksaan yang ketat dari segi akademik dari keselesaan rumah anda sendiri. Jika tidak, anda akan menyelesaikan tugasan bertulis, mengambil bahagian dalam forum perbincangan atau menulis entri jurnal reflektif.

Sama ada anda seorang profesional berpengalaman yang ingin memajukan kerjaya anda atau graduan baru yang ingin meningkatkan CV mereka, kajian dalam talian ialah cara yang kos efektif, mudah dan fleksibel untuk maju.

Mengapa belajar dengan kami?

Kami adalah salah satu penyedia yang paling lama menjalankan 100% ijazah dalam talian di UK. Semua kursus kami direka khusus untuk penghantaran dalam talian, menggabungkan pengajaran standard emas dengan teknologi terkini dan membolehkan anda memperoleh pendidikan kelas atasan dari mana-mana sahaja di dunia.

Kami mencapai penarafan emas dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran (TEF 2018) kerajaan kerana menyampaikan pengajaran, pembelajaran dan hasil yang cemerlang secara konsisten untuk pelajar kami. Dengan penilaian kepuasan 89%, kami juga merupakan penyedia dalam talian sahaja yang dinilai tertinggi dalam Tinjauan Pelajar Nasional (NSS 2020).

Tutor dalam talian kami adalah pihak berkuasa terkemuka dan pakar dalam bidang masing-masing. Mereka bersemangat tentang apa yang mereka ajar dan menggabungkan pengetahuan mereka tentang amalan industri dengan penyampaian akademik berkualiti tinggi, menawarkan anda pengalaman pembelajaran yang tiada tandingan.

Pasukan kami yang terdiri daripada penasihat pelajar yang berdedikasi dan pakar kemahiran belajar menyediakan bimbingan dan sokongan akademik bertaraf dunia kepada anda dari hari pertama anda hingga tamat pengajian. Pasukan ini akan bersedia untuk membantu dan membimbing anda semasa anda meneruskan pengajian anda. Walau apa pun soalan atau isu, mereka akan bekerjasama dengan anda untuk mencari penyelesaian.

Semua kelayakan kami dianugerahkan dan disahkan oleh Universiti Essex, universiti yang memenangi anugerah dengan warisan kecemerlangan pengajaran dan penyelidikan selama 50 tahun. Setelah menamatkan pengajian anda, anda akan dijemput untuk menamatkan pengajian dari kampus Colchester di Universiti Essex. Anda akan menerima sijil yang sama seperti pelajar berasaskan kampus - cara pengajian anda hanya disebut pada transkrip akademik anda.

Biasiswa dan Pembiayaan

Yuran dan pilihan pembiayaan

Pendidikan universiti adalah salah satu pelaburan terbesar dalam diri anda dan kerjaya anda. Yuran pengajian kami adalah sama untuk semua pelajar, di UK dan antarabangsa – dan ia termasuk semua bahan pengajaran dan bacaan yang diperlukan. Tiada sebarang caj tersembunyi untuk penilaian atau ulangan!

Kami juga menawarkan pelajar pelbagai diskaun yuran pengajian, biasiswa dan pilihan pembayaran untuk kursus dalam talian kami.*

  • Diskaun alumni: Graduan dari University of Essex atau University of Essex Online layak mendapat diskaun 10%.
  • Diskaun bayaran penuh: Bayar yuran pengajian penuh terlebih dahulu dan anda akan mendapat diskaun 5%.
  • Biasiswa antarabangsa: Biasiswa separa tersedia untuk pelajar antarabangsa yang tinggal di kawasan tertentu di luar UK.
  • Pinjaman pelajar: Program CertHE kami dan ijazah Sarjana Muda dan Sarjana ditetapkan untuk pinjaman pelajar dari Kewangan Pelajar England.
  • Pelan pembayaran bulanan: Tersedia untuk mereka yang membiayai sendiri.

*Sila ambil perhatian bahawa maksimum dua diskaun atau biasiswa boleh digunakan, dan dua biasiswa tidak boleh digunakan dalam kombinasi. Untuk maklumat lanjut tentang diskaun dan biasiswa kami dan untuk membincangkan kelayakan anda, sila hubungi pasukan Kemasukan kami.

Soalan