Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

pengenalan

Universiti Essex Online menyampaikan 100% kursus dalam talian dan sambilan dalam perniagaan, pengkomputeran, pendidikan, kesihatan, undang-undang, kriminologi dan psikologi. Kelayakan yang kami tawarkan termasuk ijazah CertHEs dan Sarjana Muda di peringkat sarjana muda, dan PG Certs, PG Dips dan ijazah Sarjana di peringkat pascasiswazah, dengan tempoh pengajian antara 8 bulan hingga 4 tahun.

Anda boleh belajar dengan kami dari mana-mana sahaja dengan sambungan internet dan pada masa yang paling sesuai dengan jadual anda. Kursus anda akan disampaikan melalui persekitaran pembelajaran maya (VLE) yang canggih, yang menyediakan anda akses 24/7 kepada sumber berkualiti tinggi, termasuk pelakon kuliah, forum perbincangan, seminar langsung dan sesi Soal Jawab, serta sebagai eLibrary yang luas.

Malah penilaian anda akan disiapkan sepenuhnya dalam talian – tiada satu pun daripada kursus kami mempunyai keperluan untuk pergi ke kemudahan ujian atau pusat peperiksaan. Malah, majoriti kursus kami tidak mempunyai peperiksaan langsung! Untuk beberapa kursus yang mempunyai keperluan peperiksaan, kami menggunakan sistem pengawas maya yang membolehkan anda menduduki peperiksaan yang ketat dari segi akademik dari keselesaan rumah anda sendiri. Jika tidak, anda akan menyelesaikan tugasan bertulis, mengambil bahagian dalam forum perbincangan atau menulis entri jurnal reflektif.

Sama ada anda seorang profesional berpengalaman yang ingin memajukan kerjaya anda atau graduan baru yang ingin meningkatkan CV mereka, kajian dalam talian ialah cara yang kos efektif, mudah dan fleksibel untuk maju.

Mengapa belajar dengan kami?

Kami adalah salah satu penyedia yang paling lama menjalankan 100% ijazah dalam talian di UK. Semua kursus kami direka khusus untuk penghantaran dalam talian, menggabungkan pengajaran standard emas dengan teknologi terkini dan membolehkan anda memperoleh pendidikan kelas atasan dari mana-mana sahaja di dunia.

Kami berbangga kerana diberi penarafan Perak dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran (TEF) yang dilaksanakan oleh Office for Students (OfS). Ini mengiktiraf komitmen kami untuk menyampaikan pengalaman pelajar berkualiti tinggi, dengan penarafan cemerlang yang dicapai untuk persekitaran pembelajaran dan sokongan akademik - serta penilaian dan maklum balas pengajaran. Dalam Tinjauan Pelajar Kebangsaan (NSS) 2023, 95% peserta bersetuju kursus itu membantu mereka mengembangkan pengetahuan dan kemahiran yang mereka perlukan untuk masa depan, manakala 94% berkata mereka mendapati kursus mereka merangsang secara intelek.

Tutor dalam talian kami adalah pihak berkuasa dan pakar terkemuka dalam bidang masing-masing. Mereka meminati apa yang mereka ajar dan menggabungkan pengetahuan mereka tentang amalan industri dengan penyampaian akademik berkualiti tinggi, yang memberikan anda pengalaman belajar yang tiada tandingannya.

Pasukan kami yang terdiri daripada penasihat pelajar yang berdedikasi dan pakar kemahiran belajar menyediakan bimbingan dan sokongan akademik bertaraf dunia kepada anda dari hari pertama anda hingga tamat pengajian. Pasukan ini akan bersedia untuk membantu dan membimbing anda semasa anda meneruskan pengajian anda. Walau apa pun soalan atau isu, mereka akan bekerjasama dengan anda untuk mencari penyelesaian.

Semua kelayakan kami dianugerahkan dan disahkan oleh Universiti Essex, universiti yang memenangi anugerah dengan warisan kecemerlangan pengajaran dan penyelidikan selama 50 tahun. Setelah menamatkan pengajian anda, anda akan dijemput untuk menamatkan pengajian dari kampus Colchester di Universiti Essex. Anda akan menerima sijil yang sama seperti pelajar berasaskan kampus - cara pengajian anda hanya disebut pada transkrip akademik anda.

Lokasi

  • Leeds

    Albion Street, LS1 5ES, Leeds

  • QM88+QV

    QM88+QV, United Kingdom

Chat with students

Soalan