Keystone logo
University of Cincinnati Online Sarjana Pendidikan dalam talian dalam Literasi dan Pengajian Bahasa Kedua
University of Cincinnati Online

Sarjana Pendidikan dalam talian dalam Literasi dan Pengajian Bahasa Kedua

Online USA

1 Years

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

USD 7,601 / per semester *

Pembelajaran jarak jauh

* tuisyen pemastautin setiap semester: $7,451 | tuisyen bukan pemastautin setiap semester: $7,601. Kos tertakluk kepada perubahan. Bantuan kewangan disediakan

pengenalan

Ijazah Sarjana Pendidikan dalam Literasi dan Pengajian Bahasa Kedua Universiti Cincinnati berada dalam talian sepenuhnya dan menumpukan pada membaca, menulis dan bertutur sebagai proses bahasa. Ijazah M.Ed LSLS akan melatih anda dalam strategi yang diperlukan untuk merangka kurikulum, intervensi dan penilaian yang disesuaikan untuk pelajar anda. Program kami membawa pelajar dalam perjalanan untuk meluaskan dan mendalami pemahaman mereka tentang faktor sosial, budaya, linguistik dan institusi yang menyumbang kepada keupayaan pelajar untuk menggunakan membaca, menulis dan bertutur dalam bahasa pertama atau kedua mereka. Program kami adalah berasaskan pengamal dan pelajar dipasangkan dengan mentor fakulti sepanjang tempoh program mereka.

Program M.Ed dan Sijil Graduan Pengendorsan dalam Literasi dan Pengajian Bahasa Kedua amat penting menawarkan fleksibiliti kepada pelajar dalam memilih penumpuan disiplin yang paling sesuai dengan matlamat pendidikan dan profesional individunya. Selain itu, pelajar Sarjana Pendidikan LSLS layak mendapat biasiswa Anugerah Insentif Siswazah (GIA) yang bersamaan dengan potongan 30% daripada yuran pengajaran, dan yuran permohonan diketepikan untuk pemohon musim panas 2022!

Kepekatan Program Siswazah LSLS:

Anda boleh menyempitkan kerja kursus anda kepada salah satu bidang tumpuan berikut untuk menyesuaikan pengalaman pendidikan anda.

  • Literasi dan Pembelajaran PraK-16 Arahan: Ini adalah sijil siswazah bagi mereka yang ingin mengajar kemahiran membaca dan asas menulis dalam kolej komuniti dan program literasi. Kepekatan ini akan membantu memajukan kerjaya anda dalam pengajaran membaca dengan menyediakan anda untuk membantu pelajar mengatasi cabaran dalam membaca dan menulis. Anda boleh belajar cara membantu pelajar dari semua peringkat umur berjaya, serta cara menjadikan diri anda seorang pendidik yang lebih baik.
  • Fokus PraK-12 Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (TESOL): Ini boleh dilengkapkan sebagai pensijilan siswazah yang akan memberikan guru pemahaman yang lebih mendalam tentang kaedah berkesan untuk mengajar Pelajar Bahasa Inggeris (ELL); Bahasa Inggeris sebagai bahasa tambahan (EAL); Pemerolehan bahasa Inggeris (ELA) di AS
  • Program Sijil Siswazah Pengendorsan: Kami juga menawarkan kursus yang merangkumi Arahan Literasi Lepas Menengah dan TESL Antarabangsa/Dewasa yang akan membolehkan anda menerokai bidang pengajian ini dengan lebih lanjut. Arahan Membaca PraK-12 (15 kredit). Mengajar Bahasa Inggeris kepada Penutur Bahasa Lain (TESOL) (15 kredit)

Sorotan Program Literasi M.Ed & Pengajian Bahasa Kedua:

  • 100% dalam talian: Tiada lawatan kampus diperlukan dan format dalam talian sepenuhnya program ini membolehkan pelajar melengkapkan semua keperluan ijazah tanpa perlu berpindah ke kawasan metropolitan Cincinnati yang lebih besar.
  • Peluang pekerjaan: Latihan khusus menyediakan pelajar pengalaman pengajaran praktikal yang kritikal yang diperlukan untuk berdaya saing dalam pasaran kerja.
  • Kedudukan: Program dalam talian Universiti Cincinnati secara konsisten mendapat kedudukan antara yang terbaik di negara oleh Berita AS dan Laporan Dunia.

Sebagai tambahan kepada mentor fakulti anda, setiap pelajar yang mendaftar dalam talian diberikan Penasihat Akademik yang berdedikasi serta Penyelaras Kejayaan Pelajar yang menyediakan sokongan satu lawan satu. Mereka ialah rakan kongsi di kampus anda yang boleh membantu anda mengurus masa anda dan memastikan anda memenuhi keperluan ijazah untuk membawa anda ke pengijazahan.

Akreditasi

  • Universiti Cincinnati dan semua kampus serantau diakreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi.
  • Bertauliah sepenuhnya secara nasional.
  • Arahan Membaca Prak-12 dan Sijil Siswazah TESOL adalah akreditasi Majlis untuk Akreditasi Persediaan Pendidik (CAEP).
  • Arahan Membaca Prak-12 dan Sijil Siswazah TESOL diluluskan canselor oleh Jabatan Pengajian Tinggi Ohio untuk memperoleh pengesahan Bacaan (K-12) atau TESOL (K-12) selepas berjaya menyelesaikan kerja kursus siswazah yang diperlukan dan Penilaian Ohio untuk Pendidik ujian.

171972_UC1.JPG

Kemasukan

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Soalan