Keystone logo
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

pengenalan

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) berusaha untuk menghasilkan pemimpin dan penyelesaian untuk memacu ekonomi yang mampan. CISL bertekad untuk mencabar, menginformasikan, dan mendukung para pemimpin dalam bisnis dan kebijakan untuk melakukan upaya substantif menuju perubahan global. Dengan fokus untuk mengembangkan strategi yang menggabungkan keuntungan dan kesinambungan, CISL berharap dapat membina kemampuan kepemimpinan individu untuk mencipta masa depan yang kita inginkan, tanpa kompromi pada kejayaan organisasi.

Rangkaian Alumni Antarabangsa CISL terdiri daripada kira-kira 16,000 pemimpin kanan dan pengamal terkemuka yang mewakili perniagaan, sektor awam, dan masyarakat awam dalam pelbagai industri di seluruh dunia. Anggota Jaringan ini berpeluang membincangkan idea dan pengalaman, berkolaborasi, dan mempengaruhi perubahan.

CISL bekerjasama dengan penyedia pendidikan digital GetSmarter untuk mencipta pengalaman pembelajaran interaktif dan disokong yang melengkapkan anda untuk memimpin dengan impak dalam dunia perniagaan yang berubah.

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) bekerjasama dengan GetSmarter, jenama 2U, Inc., untuk memberikan pengalaman pembelajaran yang interaktif dan disokong, melengkapkan anda untuk memimpin dengan impak dalam dunia perniagaan yang terus berubah.

Lokasi

  • Cambridge

    Trumpington Street,1, CB2 1QA, Cambridge

    Soalan