Keystone logo
© Eva Dang
University of Bolton - Online Studies

University of Bolton - Online Studies

University of Bolton - Online Studies

pengenalan

Western International College Online menawarkan program ijazah dalam bidang pakar seperti Perniagaan dan Perakaunan. Pelajar dari pelbagai latar belakang akademik dan peringkat boleh menyertai WINC Online sebagai satu cara untuk mendapatkan kelayakan peringkat Yayasan, Sarjana dan Siswazah.

WINC Online adalah sebahagian daripada Kumpulan Institusi Pengetahuan Multinasional, yang beribu pejabat di UAE.

Knowledgebase memiliki dan mengendalikan rantai prasekolah, sekolah K-12, Pre University Colleges, Sarjana dan Pascasiswazah serta universiti di India. Ia juga memiliki dan mengendalikan institusi pendidikan di UAE dan United Kingdom serta menawarkan program-program di ruang dalam talian.

WINC Online adalah sayap pendidikan jarak jauh / jarak jauh dari WINC, UK, yang semata-mata ditubuhkan untuk menyediakan pelajar dengan pilihan mengejar kelayakan yang terakreditasi tanpa menjejaskan jadual kerja atau keluarga mereka. Program yang ditawarkan melalui WINC Online adalah dalam kerjasama dengan institusi atau universiti terakreditasi dan diajar dan dinilai dengan standard yang sama seperti yang ditawarkan dalam model tradisional.

128896_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Mengapa belajar dengan Western International College Online?

Membina penubuhan Kolej Antarabangsa Barat, RAK kami telah menubuhkan kolej akreditasi BAC di Tottenham Hale, London, England. WINC London adalah pusat operasi UK kami dan kami dengan senang hati menawarkan kursus mengajar serta dalam talian bersama tanpa rakan UK.

Penghantaran Kursus

Tidak seperti kebanyakan program ijazah dalam talian, di mana kebanyakan interaksi antara guru dan pelajar berlaku secara asynchronously, sistem penghantaran WINC OL membolehkan sesi hubungan biasa dalam segerak.

Kemudahan pembelajaran

Kebanyakan kursus akan menggabungkan bacaan yang diberikan dari buku teks dan bahan lain, latihan dalam talian, masalah, atau aktiviti yang disusun oleh pengajar, perbincangan interaktif mengenai kes, situasi.

Penilaian Dalam Talian

Penilaian dirancang untuk mencerminkan dan membangunkan pemimpin-pemimpin kemahiran yang digunakan dalam persekitaran profesional mereka, sehingga Anda akan dinilai atas tugas tertulis, presentasi, portofolio reflektif dan rencana pengembangan pribadi.

Sorotan Pembelajaran Dalam Talian

Kelas anda akan berlaku dalam persekitaran dalam talian. Anda boleh log masuk pada bila-bila masa di kemudahan anda ke LMS. Sekali dalam talian, anda akan berkomunikasi dengan pengajar dan rakan-rakan anda.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • London

    Western International College, Office 106 Longcroft House 2-8 Victoria Avenue, EC2M 4NS, London

    Soalan