Keystone logo
University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

pengenalan

Mencabar Minda Hebat dan Membentuk Masa Depan Mereka

Jadilah pemimpin dalam bidang anda dengan ijazah pascasiswazah dari Universiti Birmingham . Salah satu institusi akademik terbaik di UK , ia menggabungkan sejarah panjang ahli akademik yang ketat dan kepakaran termaklum fakulti kami dengan kaedah pendidikan yang inovatif.

Kursus pembelajaran dalam talian fleksibel Universiti Birmingham menghubungkan anda dengan fakulti antarabangsa dan rakan sebaya, jadi anda memperoleh kemahiran kerjaya yang penting dan perspektif global yang termaklum. Sebagai ahli Kumpulan Russell, Universiti Birmingham juga mengelilingi pelajar dengan penyelidikan ilmiah dan pautan profesional terbaik dalam kedua-dua sektor swasta dan awam.

Sebuah institusi '100 teratas' dunia (QS World University Rankings 2022) dan ahli Russell Group, University of Birmingham telah mencabar dan membangunkan minda terkemuka selama lebih daripada satu abad. Tradisi itu berterusan hari ini, mengelilingi pelajar dengan penyelidikan ilmiah dan pautan profesional terbaik dalam kedua-dua sektor swasta dan awam - tidak kira di mana atau bagaimana anda belajar.

Kami berbesar hati untuk menawarkan 100% ijazah pascasiswazah dalam talian berikut:

Pegang masa depan anda dengan pembelajaran dalam talian yang direka untuk pelajar pascasiswazah moden.

Ketahui lebih lanjut

Kedudukan

Institusi '100 terbaik' dunia (QS World University Rankings 2022)

Akreditasi

Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
  • The University of Birmingham, Edgbaston

Soalan