Keystone logo
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

pengenalan

Bina kemahiran dunia sebenar untuk mengembangkan kerjaya anda

Kursus MSc dalam talian Universiti Bath akan memberi anda cabaran intelektual yang ketat dan pengalaman dunia sebenar, memberikan anda pintu masuk kepada penyelidikan terobosan dan kerjaya yang dicari. Padat dengan kandungan yang menarik dan mencabar, kursus MSc dalam talian kami akan memberikan anda alat yang diperlukan untuk memajukan kerjaya anda. Mengundi Universiti Terbaik 2023 dan Universiti terbaik ke-8 keseluruhan oleh Times dan Sunday Times Good University Guide 2023 dan menduduki tempat ke-7 universiti terbaik di UK oleh Guardian University Guide 2023.

Kursus kami memberi tumpuan kepada aplikasi dunia sebenar, yang membolehkan anda menggunakan pengetahuan baharu anda dengan segera kepada kerjaya anda, memberikan anda alat untuk membuat perubahan positif di tempat kerja sebaik sahaja anda mula belajar. MSc dalam talian kami memberi tumpuan kepada bidang perniagaan, ekonomi dan kemahiran digital termaju, sambil kami menyampaikan set kemahiran dan pengetahuan dalam permintaan, yang penting untuk persekitaran kerja kontemporari. Melalui hubungan rapat kami dengan industri dan bakal majikan – kebanyakan fakulti kami mempunyai pengalaman industri yang luas – di University of Bath, kami akan menyediakan anda semua alatan yang anda perlukan untuk memperoleh kejayaan di tempat kerja.

Ketahui lebih lanjut

Persekitaran pembelajaran maya kami yang fleksibel menawarkan anda keupayaan untuk belajar sambilan dalam talian sambil terus mencapai matlamat kerjaya anda. Persekitaran pembelajaran maya kami adalah logik dan mudah dinavigasi, menawarkan akses kepada semua bahan kursus yang berkaitan. Selain mempunyai banyak sumber di hujung jari anda, anda akan dapat melayari perpustakaan dalam talian Universiti yang luas dari hari pertama pengajian anda. Anda juga akan menjadi sebahagian daripada komuniti global ahli akademik pakar dan rakan pelajar. Ini akan membantu anda memperoleh perspektif antarabangsa mengenai bidang pengajian pilihan anda, meluaskan prospek kerjaya anda. Direka untuk minda yang ingin tahu dan profesional yang didorong oleh kerjaya, kursus Sarjana dalam talian kami sesuai untuk mereka yang ingin meluaskan ufuk mereka tanpa mengganggu komitmen kerja atau gaya hidup semasa mereka.

Ekonomi Gunaan (Pasaran Perbankan dan Kewangan) dalam talian MSc

Daripada ketidakpastian politik kepada permintaan kewangan dan pengambilan pekerja, ekonomi adalah penting untuk membuat keputusan setiap hari. MSc Ekonomi Gunaan dalam talian dengan Perbankan dan Pasaran Kewangan membawa anda melampaui kertas penyelidikan dan ke dunia nyata, memberikan anda cerapan yang boleh anda lakukan dari hari pertama. University of Bath ialah universiti pertama di UK yang menawarkan Sarjana Sains dalam talian dalam Ekonomi Gunaan, dan dengan menekankan amalan berbanding teori, kami memberi peluang kepada profesional yang tertekan masa untuk melanjutkan prospek kerjaya mereka dalam bidang ekonomi, perbankan dan kewangan.

Kecerdasan Buatan dalam talian MSc

MSc dalam talian dalam Kepintaran Buatan ini sesuai jika anda bermotivasi oleh cabaran dan kemungkinan yang tidak terhingga untuk memajukan AI. Ia direka untuk memberi para profesional dari sains komputer - serta pelbagai disiplin lain - peluang untuk mengkhusus dalam AI dan memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk pakar dalam kepakaran yang menarik, fokus pada masa depan dan berkembang pesat ini.

Analitis Perniagaan dalam talian MSc

Merapatkan jurang antara sains data dan pengurusan perniagaan, MSc dalam talian Analitis Perniagaan melengkapkan anda dengan kemahiran teknikal dan kepakaran yang diperlukan untuk membawa kerjaya anda ke peringkat seterusnya. Dihantar oleh Bath School of Management yang bertauliah EQUIS dan AMBA, anda akan memperoleh kemahiran strategik, penyelesaian masalah dan membuat keputusan yang penting dalam dunia perniagaan hari ini, membuka kerjaya anda kepada pelbagai perniagaan pengurusan dan perundingan yang menarik peranan penganalisis. Anda juga akan mempunyai akses kepada perisian canggih dan alat analisis melalui perkongsian kami dengan IBM.

Sains Komputer dalam talian MSc

Sertai salah satu industri yang paling pesat berkembang di UK, dengan MSc dalam talian dalam Sains Komputer, dari University of Bath. Universiti Bath mengiktiraf kepentingan membangunkan profesional sains komputer elit, dan kursus ini menawarkan anda peluang untuk meningkatkan pengetahuan anda dan menukar kerjaya anda, tidak kira jika anda ingin menjadi pembangun perisian atau penganalisis teknikal.

Pengurusan Keusahawanan dan Inovasi dalam talian MSc

Gabungkan pemacu dan cita-cita anda sendiri dengan kecemerlangan akademik dan pandangan yang disediakan oleh MSc dalam talian Pengurusan Keusahawanan dan Inovasi Universiti Bath. Dihantar oleh Sekolah Pengurusan Bath yang bertauliah EQUIS dan ABMA, kursus pascasiswazah dalam talian ini memberikan perspektif baharu yang menarik tentang disiplin perniagaan tradisional, yang menggerakkan perjalanan perusahaan sepanjang hayat. Sama ada anda mengembangkan perniagaan keluarga, membina perusahaan baharu atau ingin memberi impak positif dari dalam perbadanan anda, sekolah terkemuka dunia kami akan membantu membawa anda ke sana.

Pengurusan Perniagaan Kejuruteraan dalam talian MSc

Membangunkan pemahaman yang mendalam tentang konsep kepimpinan kejuruteraan dan teknologi sambil memperoleh kemahiran dan pemahaman tentang perniagaan, operasi dan strategi untuk menerapkannya dalam konteks kejuruteraan. Kajian akan merangkumi analisis perniagaan, pembangunan produk dan pengurusan rantaian bekalan. Kursus ini menggabungkan kecemerlangan akademik dan rangkaian industri daripada Fakulti Kejuruteraan & Reka Bentuk dan Pusat Pengajian Pengurusan yang diiktiraf EQUIS dan ABMA.

Pembelajaran dalam talian yang aktif dan terlibat

Persekitaran pembelajaran maya kami yang fleksibel menawarkan anda keupayaan untuk belajar sambilan dalam talian sambil terus mencapai matlamat kerjaya anda. Persekitaran pembelajaran maya kami adalah logik dan mudah dinavigasi, menawarkan akses kepada semua bahan kursus yang berkaitan. Selain mempunyai banyak sumber di hujung jari anda, anda akan dapat melayari perpustakaan dalam talian Universiti yang luas dari hari pertama pengajian anda. Anda juga akan menjadi sebahagian daripada komuniti global ahli akademik pakar dan rakan pelajar. Ini akan membantu anda memperoleh perspektif antarabangsa mengenai bidang pengajian pilihan anda, meluaskan prospek kerjaya anda.

Pergi lebih jauh dengan Universiti Bath

Lokasi

geopoint
  • Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Soalan