Keystone logo
© BIMM University
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

pengenalan

Bina kemahiran dunia sebenar untuk mengembangkan kerjaya anda

Kursus MSc dalam talian Universiti Bath akan memberi anda cabaran intelektual yang ketat dan pengalaman dunia sebenar, memberikan anda pintu masuk kepada penyelidikan terobosan dan kerjaya yang dicari. Padat dengan kandungan yang menarik dan mencabar, kursus MSc dalam talian kami memberi tumpuan kepada bidang perniagaan, ekonomi, dan kemahiran digital termaju, sambil kami menyampaikan set kemahiran dan pengetahuan dalam permintaan, yang penting untuk persekitaran kerja kontemporari. Diundi ke-8 terbaik keseluruhan Universiti oleh Times dan Sunday Times Good University Guide 2023, dan disenaraikan sebagai universiti 150 teratas dalam QS World University Rankings 2024, University of Bath mempunyai reputasi untuk kecemerlangan penyelidikan dan pengajaran yang menarik minat pelajar di seluruh dunia.

Kursus kami memberi tumpuan kepada aplikasi dunia sebenar, yang membolehkan anda menggunakan pengetahuan baharu anda dengan segera pada kerjaya anda, memberikan anda alat untuk membuat perubahan positif di tempat kerja sebaik sahaja anda mula belajar. MSc dalam talian kami memberi tumpuan kepada bidang perniagaan, ekonomi, dan kemahiran digital termaju, sambil kami menyampaikan set kemahiran dan pengetahuan dalam permintaan, yang penting untuk persekitaran kerja kontemporari. Melalui hubungan rapat kami dengan industri dan bakal majikan – kebanyakan fakulti kami mempunyai pengalaman industri yang luas – di University of Bath, kami akan menyediakan anda semua alatan yang anda perlukan untuk memperoleh kejayaan di tempat kerja.

Ketahui lebih lanjut

Diiktiraf untuk pengajaran, penyelidikan dan prospek siswazahnya, kursus MSc dalam talian Universiti Bath direka khusus untuk mereka yang ingin meluaskan ufuk mereka tanpa mengganggu komitmen kerja atau gaya hidup semasa mereka. Persekitaran pembelajaran maya yang fleksibel menawarkan anda keupayaan untuk belajar sambilan dalam talian sambil terus mencapai matlamat kerjaya anda. Anda hanya memerlukan peranti dengan akses internet, dan anda akan dapat menyambung ke VLE kami yang logik dan mudah dinavigasi. Dari hari pertama kursus anda, anda akan mendapat akses ke perpustakaan dalam talian Universiti yang luas dan dapat memanfaatkan rangkaian alatan dalam talian yang inovatif untuk membantu anda menamatkan pengajian anda dengan jayanya. Anda juga akan menjadi sebahagian daripada komuniti global ahli akademik pakar dan rakan pelajar. Ini akan membantu anda memperoleh perspektif antarabangsa mengenai bidang pengajian pilihan anda, meluaskan prospek kerjaya anda.

"Program ini telah memberi manfaat kepada saya dalam lebih banyak cara daripada yang saya bayangkan dan benar-benar menyumbang kepada saya mendapatkan dua peranan saya sebelum ini yang kedua-duanya berorientasikan data. Di samping itu, ia telah membolehkan saya untuk terus maju dalam kerjaya profesional saya.” - Ross Grey, pelajar MSc dalam talian Analitis Perniagaan

Ekonomi Gunaan (Pasaran Perbankan dan Kewangan) dalam talian MSc

Daripada ketidakpastian politik kepada permintaan kewangan dan pengambilan pekerja, ekonomi adalah penting untuk membuat keputusan setiap hari. MSc Ekonomi Gunaan dalam talian dengan Perbankan dan Pasaran Kewangan membawa anda melampaui kertas penyelidikan dan ke dunia nyata, memberikan anda cerapan yang boleh anda lakukan dari hari pertama. University of Bath ialah universiti pertama di UK yang menawarkan Sarjana Sains dalam talian dalam Ekonomi Gunaan, dan dengan menekankan amalan berbanding teori, kami memberi peluang kepada profesional yang tertekan masa untuk melanjutkan prospek kerjaya mereka dalam bidang ekonomi, perbankan dan kewangan .

Kecerdasan Buatan Online MSc

MSc dalam talian dalam Kepintaran Buatan ini sesuai jika anda bermotivasi oleh cabaran dan kemungkinan yang tidak terhingga untuk memajukan AI. Menggabungkan sains data dan robotik dengan aspek yang lebih teknikal dalam pengaturcaraan dan pembelajaran mesin, kursus Sarjana Kecerdasan Buatan kami menyediakan kemahiran yang anda perlukan untuk mempraktikkan AI dan memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk pakar dalam kepakaran yang menarik, berfokus pada masa depan dan berkembang pesat ini. .

Analitis Perniagaan dalam talian MSc

Merapatkan jurang antara sains data dan pengurusan perniagaan, MSc dalam talian Analitis Perniagaan melengkapkan anda dengan kemahiran teknikal dan kepakaran yang diperlukan untuk membawa kerjaya anda ke peringkat seterusnya. Dihantar oleh Bath School of Management yang bertauliah EQUIS dan AMBA, anda akan memperoleh kemahiran strategik, penyelesaian masalah dan membuat keputusan yang penting dalam dunia perniagaan hari ini, membuka kerjaya anda kepada pelbagai perniagaan pengurusan dan perundingan yang menarik peranan penganalisis. Anda juga akan mempunyai akses kepada perisian canggih dan alat analisis melalui perkongsian kami dengan IBM.

Sains Komputer Online MSc

Sertai salah satu industri yang paling pesat berkembang di UK, dengan MSc dalam talian dalam Sains Komputer, dari University of Bath. Kursus kami, yang memberi tumpuan kepada penggunaan industri pengkomputeran, akan memberi anda kemahiran digital dan keupayaan teknikal yang relevan, yang boleh membawa kepada pelbagai peluang profesional yang menarik walaupun anda tidak mempunyai kepakaran pengaturcaraan terdahulu. Anda akan diajar oleh ahli akademik penyelidikan yang memberi inspirasi, yang kerja mereka mendahului dalam AI, Interaksi Manusia-Komputer dan keselamatan siber. Disebabkan inilah ramai graduan di kampus telah memperolehi jawatan dengan syarikat besar seperti Electronic Arts, Nokia dan KPMG.

Pengurusan Keusahawanan dan Inovasi dalam talian MSc

Gabungkan pemacu dan cita-cita anda sendiri dengan kecemerlangan akademik dan pandangan yang disediakan oleh Pengurusan Keusahawanan dan Inovasi Universiti Bath dalam talian MSc. Dihantar oleh Sekolah Pengurusan Bath yang bertauliah EQUIS dan ABMA, kursus pascasiswazah dalam talian ini memberikan perspektif baharu yang menarik tentang disiplin perniagaan tradisional, yang menggerakkan perjalanan perusahaan sepanjang hayat. Sama ada anda mengembangkan perniagaan keluarga, membina perusahaan baharu atau ingin memberi kesan positif dari dalam perbadanan anda, sekolah terkemuka dunia kami akan membantu membawa anda ke sana.

Pengurusan Perniagaan Kejuruteraan dalam talian MSc

Membangunkan pemahaman yang mendalam tentang konsep kepimpinan kejuruteraan dan teknologi sambil memperoleh kemahiran dan pemahaman tentang perniagaan, operasi dan strategi untuk menerapkannya dalam konteks kejuruteraan. Kajian akan merangkumi analisis perniagaan, pembangunan produk dan pengurusan rantaian bekalan. Kursus ini menggabungkan kecemerlangan akademik dan rangkaian industri daripada Fakulti Kejuruteraan & Reka Bentuk dan Pusat Pengajian Pengurusan EQUIS dan ABMA yang diiktiraf.

Pembelajaran dalam talian yang aktif dan terlibat

Persekitaran pembelajaran maya kami yang fleksibel menawarkan anda keupayaan untuk belajar sambilan dalam talian sambil terus mencapai matlamat kerjaya anda. Persekitaran pembelajaran maya kami adalah logik dan mudah dinavigasi, menawarkan akses kepada semua bahan kursus yang berkaitan. Selain mempunyai banyak sumber di hujung jari anda, anda akan dapat menyemak imbas perpustakaan dalam talian Universiti yang luas dari hari pertama pengajian anda. Anda juga akan menjadi sebahagian daripada komuniti global ahli akademik pakar dan rakan pelajar. Ini akan membantu anda memperoleh perspektif antarabangsa mengenai bidang pengajian pilihan anda, meluaskan prospek kerjaya anda.

"Ciri terbaik ialah kebebasan untuk belajar di universiti yang benar-benar mengambil berat tentang pelajar mereka tanpa perlu mencabut seluruh hidup anda untuk mengambil kesempatan daripada kursus yang berguna dan menarik itu." - Jess Crees, pelajar MSc dalam talian Sains Komputer

Pergi lebih jauh dengan Universiti Bath

Testimoni Pelajar

Kedudukan

  • Kedudukan ke-5* universiti terbaik di UK
  • Kedudukan ke-2* dalam Perakaunan dan Kewangan
  • Kedudukan ke-8* untuk prospek siswazah dalam Ekonomi
  • Kedudukan ke-3* dalam Pengajian Perniagaan dan Pengurusan
  • Kedudukan ke-6* dalam Sains Komputer

Lokasi

  • Bath

    Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Soalan