Keystone logo
University of Akron Online

University of Akron Online

University of Akron Online

pengenalan

Universiti Akron telah membangunkan kursus dalam talian selama lebih sedekad berdasarkan piawaian berasaskan penyelidikan yang ketat untuk pembelajaran dalam talian yang berkualiti.

UAkron Online menggunakan rubrik Perkara Kualiti yang diiktiraf di peringkat kebangsaan untuk memastikan pelajar kami mengalami kursus dalam talian yang sejajar dengan objektif, menggalakkan penglibatan pelajar dan menggunakan alatan yang betul untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang mantap. Standard QM telah disepadukan secara menyeluruh ke dalam proses pembangunan kursus kami, daripada bengkel teknikal kami kepada seminar pedagogi kami. Dalam Negeri Ohio, UA telah menjadi peneraju dengan lebih daripada 40 kursus dalam talian yang menerima pengiktirafan kebangsaan kerana memenuhi piawaian kualiti. Kami meneruskan komitmen kami untuk mencipta kursus dan program dalam talian yang sangat baik untuk pelajar kami.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Akron

    East Buchtel Avenue,302, 44325, Akron

    Soalan