Keystone logo
UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

pengenalan

Unicaf adalah platform dalam talian terkemuka yang menyediakan pendidikan tinggi yang berpatutan dan berkualiti ke pasaran yang tidak dilayani, bekerjasama dengan universiti terkemuka di UK, AS, Eropah dan Afrika.

Unicaf bekerjasama dengan universiti Inggeris, AS, Eropah dan Afrika untuk memberikan ijazah pendidikan tinggi yang berkualiti dalam talian kepada pelajar di Afrika dan di seluruh dunia. Rakan kongsi semasa termasuk Liverpool John Moores University (UK). University of Suffolk (UK), University of East London (UK), University of California Riverside Extension (AS), dan Unicaf University (Afrika).

Penurunan sokongan pemerintah kepada universiti, ketika peraturan visa pelajar diperketat, menawarkan kesempatan untuk memanfaatkan pasar baru melalui model penyampaian dalam talian; Ini adalah faktor yang tidak dapat diabaikan oleh universiti. Unicaf , melalui model perkongsian khusus, bertujuan untuk menjadi pemangkin pendidikan dalam talian di pasaran baru muncul seperti sub-Sahara Afrika.

Ekonomi membangun tidak dapat mengatasi peningkatan jumlah pelajar yang mengikuti pendidikan tinggi dan kos tinggi untuk membina institusi tradisional. E-learning adalah penyelesaian terbaik untuk memastikan bahawa akses ke pendidikan tinggi berkualiti tidak dibatasi oleh lokasi, yuran pengajian atau kekurangan akses ke sumber akademik.

Dengan kemajuan teknologi terkini, pendidikan dalam talian sama efektifnya dengan pengajaran kelas tradisional. Kepakaran Unicaf dalam kualiti perkhidmatan dan memberikan pengalaman dalam talian yang luar biasa untuk pelajar menjadikan semua perkongsian Unicaf sangat berjaya sejak awal.

Lokasi

  • Larnaca

    Bureau administratif de Chypre Old International Airport, 7130, Larnaca

    Soalan