Keystone logo
© Eva Dang
Ulster University Online

Ulster University Online

Ulster University Online

pengenalan

Belajar dalam talian bila dan di mana anda mahu dengan Universiti Ulster.

Terokai rangkaian 100% program pembelajaran jarak jauh dalam talian kami dan bawa kerjaya anda ke peringkat seterusnya.

Universiti Ulster mempunyai reputasi untuk pendidikan bertaraf dunia, kemudahan dan penyelidikan yang cemerlang, serta dalam menyediakan peluang pembelajaran dunia sebenar yang membolehkan pelajar membangunkan kemahiran yang akan menambah nilai kepada diri mereka, komuniti mereka dan tempat kerja mereka. Kursus pembelajaran jarak jauh dalam talian kami akan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk membawa kerjaya anda ke peringkat seterusnya.

Universiti Ulster ialah universiti sivik Ireland Utara, dan kami komited untuk menyampaikan pengajaran dan penyelidikan cemerlang yang memberi kesan positif kepada kesihatan masyarakat kita dan kemakmuran ekonomi kita.

Penyelesaian untuk cabaran Global

Kami berhasrat untuk menyumbang penyelesaian kepada cabaran global dalam tema pembaharuan sosial dan perniagaan, kemampanan, komuniti yang sihat dan kreativiti dan budaya serta untuk melengkapkan pelajar kami dengan kapasiti untuk memahami dan melibatkan diri secara bermakna dalam masyarakat yang semakin global.

Belajar mana-mana sahaja, pada bila-bila masa

Dengan dua puluh tahun pengalaman dalam menyampaikan pengajaran dalam talian yang cemerlang, Universiti Ulster menyediakan kursus pembelajaran jarak jauh yang fleksibel di mana pelajar boleh mengkaji komitmen mereka dan mengalami pendidikan bertaraf dunia dari mana sahaja mereka berada di dunia.

Belajar dalam talian dengan Ulster

Dengan reputasi yang mantap dalam menyampaikan kursus dalam talian, Universiti Ulster telah menjalankan kursus pembelajaran jarak jauh selama lebih dua dekad.

  • Kursus pembelajaran jarak jauh kami adalah 100% dalam talian dan disampaikan melalui gabungan kuliah dalam talian, seminar dan latihan praktikal.
  • Kursus dalam talian kami diketuai oleh pasukan akademik berkemahiran tinggi yang terdiri daripada ahli akademik yang diiktiraf dengan kelayakan penyelidikan dan pengalaman yang mantap dalam bidang subjek mereka.
  • Pelajar pembelajaran jarak jauh kami mempunyai akses kepada semua sumber yang mereka perlukan dan boleh mengakses semua bahan pembelajaran, papan perbincangan dan bacaan melalui portal pembelajaran dalam talian Ulster 24/7.
  • Pelajar juga akan menerima sokongan pelajar mengenai kerjaya, peluang penyelidikan dan sebarang kebimbangan yang mereka mungkin ada pada semua peringkat program, dari pendaftaran hingga pengijazahan.

Selain itu, dengan fleksibiliti sebagai keutamaan kami, pelajar boleh mengimbangi komitmen kerja atau kehidupan dengan pengajian mereka. Belajar di mana anda mahu, apabila anda mahu dengan Universiti Ulster.

Kemasukan

Cara memohon

Langkah 1:

Memohon untuk kursus ini adalah cepat dan mudah dan boleh dimulakan dengan menuju ke halaman kursus.

Langkah 2:

Anda perlu mengisi borang untuk mengetahui maklumat lanjut. Anda boleh memilih untuk bercakap dengan penasihat pendaftaran atau memohon terus.

Langkah 3:

Anda kemudiannya perlu mengisi borang permohonan kami.

Langkah 4:

Selepas itu, anda boleh memulakan program anda pada tarikh pengambilan yang berkaitan.

Lokasi

  • Belfast

    Belfast, United Kingdom

    Soalan