Keystone logo
© BIMM University
UK Open College

UK Open College

UK Open College

pengenalan

pembelajaran gaya hidup: yang fleksibel, menyeronokkan, berpatutan

PEMBELAJARAN JARAK JAUH DAN kursus dalam talian dari salah satu yang paling pesat berkembang penyedia belajar di rumah di UK. A portfolio kursus atas talian yang bertauliah sehingga kepada QCF kelayakan yang diiktiraf dalam pelbagai mata pelajaran yang ditawarkan kepada pelajar-pelajar di seluruh dunia. Apa sahaja lokasi anda, belajar di rumah tidak mempunyai halangan.

Pilih kursus di salah satu sektor yang ditawarkan oleh pihak kolej dan mendaftarkan diri di talian 365 hari setahun. Semua kursus pembelajaran rumah kami datang lengkap dengan bahan-bahan dan sokongan tanpa had disediakan. Dalam kebanyakan kes tiada kelas atau peperiksaan luar menghadiri memberi pelajar keyakinan dan kawalan ke atas apabila mereka belajar. Ia sama sekali sehingga anda di mana anda belajar dari!

Apa sahaja matlamat anda dan cita-cita peribadi College Terbuka UK dapat menyediakan satu kaedah yang benar-benar fleksibel pembelajaran untuk pelajar pada skala antarabangsa. Dengan melengkapkan kursus onliine kemungkinan mempunyai kelayakan yang diiktiraf pada CV anda dalam masa beberapa bulan menjadi kenyataan. Beri kami cuba ..... Anda akan gembira anda memilih untuk The College Terbuka UK.

Lokasi

  • UK Online

    UK Online, United Kingdom

    Soalan