Keystone logo
UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

pengenalan

Sisi Pelancongan Lain

UET - Universiti Eropah untuk Pelancongan ditubuhkan pada tahun 1993 dengan tujuan melatih para profesional dalam sektor pelancongan.

Sektor Pelancongan, yang lebih cenderung kepada perubahan secara tiba-tiba daripada sektor lain, sangat memerlukan profesional yang sangat khusus yang digunakan untuk menangani dalam konteks antarabangsa.

117161_36872034_1907980502594386_8389518494412046336_o.jpg

Visi

UET Italia adalah pemimpin yang menawarkan model peranan global yang dibuat di Itali yang menetapkan sempadan baru dalam pendidikan dan pendidikan pelancongan dan perhotelan.

Misi

UET menyediakan pengalaman pembelajaran, kemahiran dan kecekapan yang unik untuk pelajar dan organisasi di seluruh dunia. Berunding dengan industri, kami membangunkan pendidikan dan latihan Pathways dan program yang responsif kepada sifat dinamik industri pelancongan dan hospitaliti dan mewujudkan peluang pekerjaan dan kerjaya memenuhi pelajar aspirasi, gaya hidup dan kualiti hidup. Dengan kerjasama industri dan kerajaan, kami menawarkan peluang latihan yang luar biasa, projek capstone, peluang rangkaian dan pembelajaran global dan pengalaman profesional untuk pelajar dan rakan kongsi kami. Kami memupuk budaya inovasi yang menggalakkan pengambilan risiko, keusahawanan dan fleksibiliti di kalangan kakitangan dan pelajar kami. Kami berkomitmen untuk merekrut dan membangunkan pasukan yang pelbagai yang menggalakkan, mencerminkan, dan menyokong pelajar dan rakan kongsi yang pelbagai.

Nilai

UET berkomited kepada:

  • Standard kecemerlangan dan akauntabiliti tertinggi
  • Pengalaman dan kebolehpasaran pelajar
  • Merangkul trend global
  • Membina inovasi dan pemikiran kreatif
  • Kerja berpasukan, perkongsian dan sinergi
  • Ketelusan dan kejujuran
  • Keadilan, kesaksamaan dan merawat satu sama lain dengan penuh hormat
  • Persekitaran yang merangsang, sengit, sangat profesional dan reseptif
117211_fotoTPSTI_Amadeus.jpg


Tema Utama untuk Peningkatan

Komuniti: Kami akan mempertahankan, menyokong dan mewujudkan pelbagai komuniti di mana pelajar kami dapat belajar dan berkembang.

Keterlibatan: Kami akan memastikan para pelajar kami terlibat dengan pengajian mereka dan dengan banyak peluang yang tersedia di dalam dan di luar UET di mana mereka boleh membangunkan atribut dan kebolehpasaran.

Sokongan: Kami akan menawarkan anda sokongan yang tepat pada masanya dan membantu, pro-aktif dan bertindak balas agar mereka dapat memenuhi potensi anda.

Maklum balas: Kami akan memberikan maklum balas yang cepat dan berguna kepada anda

Pengiktirafan: Kami akan menyokong dan mengiktiraf amalan pengajaran yang baik

Peratusan Tinggi Penempatan Kerja untuk Kursus dan Ijazah Sarjana Pelancongan

Dengan kursus dan Ijazah Sarjana, pelajar mempunyai peluang yang sebenar untuk bekerja pada akhir program pengajian dan latihan mereka. UET melaporkan penempatan pekerjaan pasca-tinggi yang sangat tinggi, yang bergantung kepada sektor, adalah antara 75% dan 82%. Peletakan pekerjaan pelajar kami berlaku di Itali dan di luar negara.

117215_UETweb-277.jpg

Pentauliahan

UET diberi kuasa oleh Kementerian Pendidikan menurut Keputusan Presiden 389/1994 OM 13.01.99. Ia juga disahkan selaras dengan UNI ENI ISO 9001: 2008.

UET telah membuat perjanjian dengan universiti-universiti nasional dan antarabangsa untuk kerjasama saintifik dan pendidikan.

Lokasi

Lokasi
  • Via Privata della Torre, 18, 20127, Milan

Soalan