Keystone logo
The University of Dayton

The University of Dayton

The University of Dayton

pengenalan


109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png


The University of Dayton ialah universiti penyelidikan Katolik peringkat teratas dengan tawaran dari peringkat sarjana muda hingga ke peringkat kedoktoran. Kami adalah komuniti pelbagai yang komited, dalam tradisi Marianis, untuk mendidik seluruh orang dan untuk menghubungkan pembelajaran dan kesarjanaan dengan kepimpinan dan perkhidmatan.

Semangat kami menyemarakkan rasa ingin tahu yang tidak terbatas yang mendorong kami untuk berani menghadapi perkara yang tidak diketahui, melibatkan diri dalam penerokaan dan membuat penemuan baharu. Di sini, kita mengkaji hubungan antara iman dan akal. Kami menyepadukan pengetahuan merentas disiplin, dan kami mendidik untuk perkhidmatan, keadilan dan keamanan.

Di seluruh lebih daripada 80 program sarjana muda dan 50 siswazah dan kedoktoran kami, ahli akademik kami mencabar. Bukan hanya untuk kepentingannya, tetapi kerana terdapat cabaran sebenar di dunia yang perlu ditempuhi. Dengan cara itu, apabila tamat pengajian tiba, anda tidak akan memasuki dunia sebenar buat kali pertama. Anda sudah pun menjadi sebahagian daripadanya, bersedia sepenuhnya untuk kerjaya anda — dan seumur hidup.

Dalam Perniagaan Membina Dunia yang Lebih Baik

Kami berdedikasi untuk menyediakan pendidikan perniagaan yang berfokuskan pengalaman, di mana pelajar memperoleh kemahiran dan pengetahuan praktikal — dan menggunakannya.

Kurikulum inovatif dan praktikal kami membangunkan profesional beretika dan yakin yang bersedia untuk penyesuaian dan perubahan.

Siapa kita Apa yang kita lakukan Perkara yang Membuatkan Kita Berbeza
 • Komuniti pelajar yang rapat: fakulti, kakitangan & pelajar
 • Pencipta, pengguna, dan penyepadu pengetahuan
 • Pemimpin hamba kepada masyarakat, profesion, dan masyarakat
 • Mengintegrasikan teori dan amalan perniagaan yang dimaklumkan oleh tradisi Katolik dan Marianis
 • Cipta pembelajaran yang unik dan berasaskan pengalaman di dalam dan di luar bilik darjah
 • Membangunkan graduan yang berjaya dalam komuniti dan profesion mereka
 • Menjana sumbangan intelektual yang meningkatkan asas pengetahuan untuk ahli akademik dan profesional
 • Satu komuniti memberi tumpuan kepada keseluruhan orang
 • Pembelajaran berasaskan pengalaman dan nilai dalam tradisi Katolik dan Marianis
 • Aktiviti, acara dan pusat yang mencipta dan meningkatkan kebijaksanaan praktikal
 • Hubungan pendidikan yang mendalam dengan rakan kongsi pelajar, perniagaan, komuniti dan alumni

3 Sebab Utama Memilih Perniagaan di UD

Praktikal, Pembelajaran Secara Hands-On

Kami Tahu Pendidikan Praktikal Memerlukan, Baik, Amalan.

Itulah sebabnya pelajar perniagaan UD sentiasa terlibat dalam dunia sekeliling mereka, sama ada melalui pengajian di luar negara, projek batu permata, latihan amali dan koperasi, pembelajaran perkhidmatan atau program pembelajaran pengalaman lain.

Pendidikan Tersuai

Anda Unik. Pendidikan Anda Harus Juga.

Ingin mengejar major berganda atau minor? Untuk belajar di luar negara atau menggunakan kemahiran perniagaan anda untuk tujuan kemanusiaan? Untuk mendapatkan pengalaman dunia sebenar melalui latihan amali atau pendidikan koperasi? Di UD, anda boleh menyesuaikan pelan pendidikan anda agar sepadan dengan minat anda dan menyediakan anda untuk kejayaan peribadi dan profesional. Penasihat kejayaan anda yang berdedikasi akan membantu anda membangunkan - dan menyelesaikan - rancangan anda.

Persekitaran Kolaboratif

Tumpuan kepada Komuniti

Di UD, anda akan digalakkan untuk berusaha mencapai kecemerlangan, tetapi tidak mengorbankan orang lain. Daripada bersaing dengan pelajar lain, anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti pelajar yang kolaboratif, pelbagai dan inklusif. Di sini, anda akan menemui persekitaran yang menyokong di mana anda boleh bertanya soalan, meneroka minat anda dan bersedia untuk masa depan yang berjaya. Sebagai tambahan, anda akan mendapat manfaat daripada saiz kelas kecil yang diajar oleh fakulti yang cekap dan komited - bukan pembantu pengajar atau pelajar siswazah.

Lokasi

 • Dayton

  300 College Park , 45469, Dayton

 • Dayton

  Dayton, Amerika Syarikat

  Program

  Soalan