Keystone logo
University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

pengenalan

Visi & Misi

Visi Visi Universiti Cumberlands adalah untuk menjadi seni liberal universiti utama yang menggalakkan pertumbuhan intelektual dan kerohanian, kepimpinan dan perkhidmatan.

Cumberlands akan mengambil kesempatan ke atas bon sejarah, lokasi, dan pelajar hampir dan fakulti untuk menjadi sebuah institusi pelopor, sejenis tersendiri pusat pembelajaran, bebas perintis universiti abad ke-21 yang luar biasa dikhaskan untuk mempersiapkan golongan muda untuk masa depan.

Ambil kesempatan Cumberlands akan:

Kekal sebuah universiti yang agak kecil sarjana muda, dengan kira-kira 1600 pelajar sarjana muda. Terus berkembang siswazah dan dewasa program berorientasikan peluang profesional baru muncul, setiap yang mempunyai pengajaran penting digunakan pembelajaran dan pengalaman. Dibumikan dalam seni liberal di samping terus membangunkan kaedah penyampaian yang bekerja untuk meningkatkan hasil pembelajaran pelajar. Mewujudkan dan mengekalkan persekitaran untuk pembelajaran dan pembangunan profesional.

Misi Universiti Cumberlands segi sejarah berkhidmat pelajar terutamanya, tetapi tidak secara eksklusif, dari kawasan pergunungan yang indah of Kentucky, Tennessee, West Virginia, Virginia, Georgia, North Carolina, South Carolina, Ohio dan Alabama yang secara tradisinya telah digambarkan sebagai Appalachia. kesan Universiti dapat dilihat dalam pencapaian lulusan yang telah mengambil alih peranan kepimpinan di rantau ini dan di seluruh negara.

Walaupun terletak di resort seperti kawasan Appalachia, dengan penekanan terutamanya kepada berkhidmat di kawasan gunung yang indah, universiti itu kini mencecah ke setiap negeri dan di seluruh dunia melalui badan pelajar dan alumni.

UC terus menawarkan pelajar menjanjikan pelbagai latar belakang program seni liberal meluas diperkaya dengan nilai-nilai Kristian. Universiti berusaha untuk kecemerlangan dalam semua usahanya dan menjangka daripada pelajar dedikasi yang sama dengan usaha ini. komitmennya kepada program akademik yang kukuh disertai dengan komitmen untuk etika kerja yang kuat. Cumberlands menggalakkan pelajar untuk berfikir secara kritis dan kreatif supaya mereka lebih baik boleh menyediakan diri mereka untuk kehidupan perkhidmatan yang bertanggungjawab dan kepimpinan. Fokus program ijazah pertama dilanjutkan dan diekstrapolasi ke dalam program siswazah. Program-program ini juga memupuk pemikiran kritis dan kreatif dalam mengejar "hidup-lebih-banyak" untuk kedua-dua individu dan masyarakat. Pada Cumberlands, pengajian siswazah menyediakan profesional untuk menjadi hamba-pemimpin dalam bidang dan masyarakat mereka, menghubungkan penyelidikan dengan amalan dan pengetahuan dengan etika membuat keputusan.

Komitmen Untuk Seni Liberal Dengan kepercayaan bahawa kebebasan adalah hasil daripada menghormati kebenaran dan keprihatinan terhadap kemanusiaan, Universiti Cumberlands, melalui program seni liberal tradisional, cuba untuk memupuk dalam pelajarnya kesedaran yang tinggi dan sensitiviti untuk mencari kebenaran dan tanggungjawab yang mendalam ke arah manusia.

Universiti bertujuan untuk lulus lelaki dan wanita dengan nilai-nilai Kristian yang diperolehi daripada pengalaman rohani dan intelektual dalam masyarakat universiti dan juga daripada disiplin akademik tradisional.

Bantu Diri Melalui Kerja-Study Sejak ditubuhkan pada tahun 1888, ciri bantu diri telah menjadi sebahagian daripada University of the Cumberlands.

Cumberlands percaya keistimewaan pendidikan universiti hendaklah berdasarkan motivasi, keupayaan, watak, dan tujuan dan bukan pada jumlah wang seorang pelajar atau ibu bapanya mungkin akan mempunyai. Jenis yang paling sihat bantuan kewangan terdiri dalam membantu pelajar untuk membantu dirinya sendiri. Program bantuan kewangan pelajar harus membangunkan kualiti yang berjimat cermat dan berdikari, seperti juga pelan kerja-kajian di Cumberlands.

Kebanyakan bantuan kewangan pada Cumberlands diberikan dalam bentuk pekerjaan yang menguntungkan. Program kerja adalah pilihan dan jumlah kerja yang bergantung kepada keupayaan dan keperluan.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, banyak pelajar telah memperoleh perbelanjaan kolej mereka. pekerjaan dan terus bergantung kepada kualiti kerja yang dilakukan. Pada Cumberlands pelajar menerima pendidikan formal untuk kos yang minimum dan jika mereka tidak mempunyai wang, mereka bayar untuk sebahagian besar daripada pendidikan mereka dengan melakukan kerja-kerja harian di kafeteria kolej, di jabatan penyelenggaraan, dalam jangkauan program-sebagai Appalachian pelajar pembantu, jurugambar, kerani pos dan setiausaha sambilan.

peluang Bantu diri adalah yang diberikan kepada lebih daripada enam ratus pelajar yang bekerja purata dua belas jam seminggu di bawah bimbingan dan penyeliaan. Pelajar-pelajar ini diajar nilai kecepatan, industri, boleh dipercayai, dan inisiatif.

Pertumbuhan Melalui Perkhidmatan Dan Kerja Penyata Misi Universiti Cumberlands jelas menyatakan kedudukan Universiti kepada nilai kerja dan perkhidmatan kepada orang lain. Perkhidmatan / Kerja dan Kepimpinan Program berpusat dengan kepercayaan bahawa pelajar mesti diletakkan dalam kedudukan di mana mereka mungkin mengalami peluang untuk perkhidmatan dan kepimpinan. Pelajar dikehendaki melibatkan diri dalam aktiviti yang dirancang kampus atau masyarakat perkhidmatan, aktiviti-aktiviti kepimpinan serentak, dan pekerjaan sebelum tamat pengajian. Setiap pelajar mestilah mengusulkan rancangan yang boleh diterima untuk sekurang-kurangnya empat puluh jam perkhidmatan / warga kampus atau mengambil bahagian dalam Program Workstudy College.

Untuk menyediakan semua pelajar dengan latihan kepimpinan sebagai sebahagian daripada program ini, setiap pelajar yang terlibat dalam perkhidmatan atau kerja aktiviti juga dikehendaki untuk mengambil bahagian dalam beberapa seminar kepimpinan. Matlamat aktiviti ini adalah bukan sahaja untuk membuat pelajar sedar akan tanggungjawab mereka kepada orang lain melalui perkhidmatan pengalaman / kerja tetapi juga untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk mengatur dan memimpin orang lain dalam aktiviti yang sama.

Untuk merakam rangkaian penuh aktiviti-aktiviti di mana pelajar telah terlibat di University of the Cumberlands, yang "Perkhidmatan Kepimpinan Transkrip" akan dibangunkan bagi setiap pelajar. Transkrip ini akan menjadi sebahagian tetap rekod setiap pelajar dan akan dipanjangkan atas permintaan pelajar bersama-sama dengan rekod akademik / beliau.

Akreditasi Universiti Cumberlands diiktiraf oleh Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah Suruhanjaya Kolej bersekutu anugerah, sarjana muda, sarjana, pakar pendidikan dan ijazah doktor falsafah. Tarikh akreditasi permulaan adalah 1964. Tarikh penegasan semula baru-baru ini adalah 2006. Tarikh penegasan seterusnya ialah Class of 2016. Menghubungi Suruhanjaya di Kolej pada 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30.033-4.097 atau hubungi 404-679-4500 untuk soalan mengenai akreditasi Universiti Cumberlands. Untuk melihat status semasa Universiti Cumberlands, pergi ke link ini di laman web SACCOC yang: http://www.sacscoc.org/details.asp?instid=24640 Universiti Cumberlands merupakan sebuah institusi berasaskan agama swasta yang ditadbir oleh Lembaga Pemegang Amanah. Lembaga dibentuk oleh individu yang dihormati dari seluruh negeri Kentucky dan Amerika Syarikat. Universiti Cumberlands mematuhi segala ketetapan bukan diskriminasi persekutuan dan negeri berkenaan dan tidak terlibat dalam diskriminasi dilarang atas dasar bangsa, warna kulit, bangsa, keturunan, jantina, umur, kecacatan atau maklumat genetik. Universiti boleh mendiskriminasi atas dasar agama dalam mana-mana kedudukan pekerjaan bagi memenuhi tujuannya.

University program Pendidikan Cumberlands 'adalah negeri lagi diiktiraf melalui Lembaga Piawaian Pendidikan Profesional Kentucky ini (EPSB)

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Williamsburg

    6191 College Station Drive, KY 40769, Williamsburg

Program

Soalan