Keystone logo
UCAM

UCAM

UCAM

pengenalan

Kursus Pendek

Siapa yang tidak mahu menambah CV mereka kursus praktikal dalam subjek akademik yang mungkin kurang berkaitan dengan kurikulum biasa mereka, tetapi lebih dekat dengan hati mereka? Kursus pendek dapat menjawab soalan anda tentang perlunya sesuatu yang lebih banyak, dan memperoleh lebih banyak pengetahuan.

Kursus pendek membantu anda mengetahui apa erti dunia nyata, terbuka untuk berubah, dan berinovasi. Kursus pendek menawarkan pelbagai kursus yang kaya dan inovatif portfolio format program baru, termasuk pr dalam talian, membawa pengalaman UCAM sebenar kepada peserta kami.

Kampus Maya

Kampus Maya adalah pintu ke tempat belajar jarak jauh anda, di mana anda akan menemui semua yang anda perlukan untuk menjalankan kerjaya dalam talian anda. Ini akan menjadi ruang anda untuk berinteraksi, di dalam kelas anda. Anda akan mengakses ruang ini melalui kata laluan peribadi yang akan kami berikan semasa mendaftar.

Semua mata pelajaran setiap kursus diklasifikasikan di Kampus, semuanya disusun dalam unit didaktik. Setiap guru akan menyediakan panduan kandungan berurutan di mana anda boleh berunding:

 • Bahan bertulis.
 • Bahan audiovisual.
 • Kalendar persidangan video.
 • Tugas yang perlu dilaksanakan.
 • Lakukan penilaian kendiri.
 • Mekanisme penyertaan (forum, sembang, dll.)

151356_campus-virtual-new.jpg

Metodologi

Metodologi Kursus Pendek bertindak balas terhadap latihan yang disesuaikan dengan sumber teknologi baru yang ditawarkan oleh era semasa kepada kita. Atas sebab ini, ia menawarkan teknik kerja yang membolehkan pembelajaran yang fleksibel sehingga anda dapat menggabungkan kerja, sukan, dan kehidupan keluarga. Profesor kami, sehingga memperluas profil profesional anda. Universiti menawarkan semua pelajar akses ke Perpustakaan Digital dan API Maya di mana mereka dapat menggunakan program komputer yang berkaitan dengan ijazah kami dari komputer mana pun. Kursus pendek pasukan pengajaran di Universidad Catolica San Antonio de Murcia terdiri daripada profesional di setiap bidang pengetahuan mereka, selain memiliki sokongan latar belakang dan pengalaman yang hebat.

Objektif utama UCAM adalah untuk melatih para profesional terbaik, orang-orang dengan panggilan untuk perkhidmatan yang mampu meningkatkan masyarakat di mana mereka tinggal.

Terletak secara strategik di Murcia, Sepanyol, dengan Kampus lebih daripada 16,000 pelajar dan sekitar 1,000 profesor, kami berkembang ke seluruh dunia untuk menjadikan salah satu objektif utama kami menjadi kenyataan: untuk mempromosikan pendidikan universiti berkualiti tinggi, dengan kehadiran perwakilan di semua benua . UCAM mempunyai persekitaran yang mesra dan antarabangsa dalam kerangka Mediterranean yang indah.

Panggilan antarabangsa Universidad Católica memimpin kita untuk berkolaborasi dengan universiti dari semua pelosok planet ini, di setiap peringkat pendidikan: penyelidikan, pelajar, dan profesor bertukar dan membuat program sarjana dan sarjana antarabangsa dalam semua bidang.

Di UCAM , anda akan mengalami dinamisme dan semangat komuniti universiti, peralatan teknikal pengajaran terbaik, persekitaran yang indah di Biara Jerónimos, atau budaya sukan dengan dua puluh satu pasukan elit yang bertanding di peringkat teratas.

Etika Katolik dan universal Kampus adalah peluang besar untuk mencari dan memahami tokoh-tokoh Kristus.

UCAM150750_photo2

Misi

Untuk memberi pelajar pengetahuan dan kemahiran yang ada dalam profesion mereka, untuk meningkatkan kemahiran dan sikap mereka sebagai individu, memastikan kehadiran orang Kristian di Universiti, masyarakat, dan budaya.

Penjanaan pengetahuan melalui penyelidikan, sains, komunikasi, teknologi, seni, dan budaya, sehingga siswa dapat memberikan sumbangan untuk pengembangan manusia, untuk mengurus keperluan mereka, untuk perkembangan teknologi masyarakat, dan, terutama, sehingga mereka dapat mengembangkan konsepsi tentang manusia dan dunia terbuka untuk melampaui batas.

Sumbangan kepada Penginjilan Gereja Katolik dengan mempromosikan penjagaan pastoral anggota komuniti universiti, dalam hubungan erat dengan Gereja Khusus dan Penguasa Pengajaran Gereja, berkenaan dengan Iman dan Akhlak dan, khususnya, dengan Uskup Keuskupan Wilayah di mana ia beroperasi.

Visi

UCAM adalah Universiti Katolik di mana ditawarkan pendidikan tinggi, para penyelidik dilatih dan para profesional disiapkan melalui penjanaan dan penyebaran sains, teknologi, dan budaya, menurut kebenaran rasional dan berdasarkan iman Gereja Katolik; dalam melayani pengembangan integral individu, keluarga, dan masyarakat, menurut prinsip Injil dan melalui:

Tawaran akademik yang pelbagai, sentiasa menyesuaikan diri dan sesuai dengan keperluan sebenar masyarakat, budaya, dan Gereja Katolik.

Metodologi pengajaran diterapkan pada kumpulan kecil; penilaian berterusan; pengembangan autonomi peribadi dan semangat berkhidmat; promosi kerja berpasukan; rangsangan kreativiti peribadi dan kolektif, dan dalam hubungan berterusan dengan persekitaran profesional melalui magang.

Pengajaran yang diperibadikan dengan tahap dedikasi yang tinggi dari para profesor kepada para pelajar dan dengan tutor terlatih untuk kaunseling akademik, psikologi, dan peribadi.

Komuniti Universiti yang terdiri daripada pelajar, profesor, kakitangan pentadbiran dan perkhidmatan, dan badan-badan pengatur berdasarkan prinsip-prinsip kerjasama dan saling membantu dalam melayani pengetahuan.

Orientasi antarabangsa, nasional dan serantau dengan perhatian khusus kepada negara-negara berbahasa Sepanyol.

Sistem pengurusan kualiti yang diterapkan untuk pengajaran, penyelidikan dan perkhidmatan untuk memastikan kecemerlangan peranan profesional dan hubungan manusia di antara semua anggota komuniti Universiti, melalui program latihan yang berterusan untuk profesor dan untuk kakitangan perkhidmatan umum.

Objektif

Matlamat utama Universiti Katolik San Antonio dalam pengembangan aktivitinya adalah:

 • Mengajar pendidikan tinggi sebagai wahana sains, teknologi, budaya, dan Iman Gereja Katolik, dan sebagai kaedah latihan untuk penyelidik dan penyediaan profesional yang dapat membantu dalam pengembangan individu, keluarga, dan masyarakat.
 • Menyumbang kepada pembangunan budaya, sosial, dan ekonomi masyarakat dan penciptaan keadaan untuk meningkatkan kualiti hidup dan persekitaran, dengan mengembangkan kemahiran pelajar sebagai individu dan anggota masyarakat yang harus mereka layani.
 • Memastikan, secara institusi, kehadiran Kristiani dalam dunia akademik, dalam setiap momen sejarah masyarakat dan budaya.
 • Melindungi dan mempromosikan nilai sosial dan individu menurut Lembaga Pengajaran Gereja Katolik, khususnya, menghormati kebebasan, pluralisme, dan idea, serta pengembangan pemikiran kritis dan pencarian Kebenaran yang berterusan melalui penyelidikan, pemuliharaan, dan komunikasi Sains dan Kesenian.
 • Peningkatan kualiti yang berterusan dalam semua aspek.
 • Mengemas kini kelayakan, pengajaran, dan perkhidmatan bukan pengajarannya untuk memenuhi harapan dan keperluan pelanggan luaran dan pelajar, memastikan masa depan yang menjanjikan.
 • Mempromosikan hubungan dengan universiti dan syarikat lain untuk memberi pelajar peluang profesional, pengkhususan, dan penyelidikan di dunia tanpa sempadan.
 • Mempromosikan pendidikan bersepadu.
 • Menyediakan pengajaran yang diperibadikan, mendorong autonomi peribadi, kerja berpasukan, dan hubungan langsung antara profesor dan pelajar.
 • Meningkatkan orientasi pekerjaan.

Kampus Los Jeronimos

UCAM150749_photo1

Universiti Katolik San Antonio telah dikandung sebagai projek pendidikan yang berpusat di sekitar kehadiran aktif pelajar, profesor, dan anggota komuniti universiti lain di kemudahan kampus.

Di kawasan seluas kira-kira 25,000 meter persegi, 14,500 daripadanya dibina, dan lampiran berikutnya 200,000 lagi ditujukan untuk taman, tempat letak kenderaan, kemudahan sukan, dan kediaman universiti; 4 km jauhnya. Biara Los Jeronimos (abad ke-18) terletak di persekitaran yang tidak dapat dikalahkan dan dihubungkan dengan baik, yang menggabungkan kedamaian dan ketenangan. Biara, bersama dengan gereja Baroknya, telah diisytiharkan sebagai Monumen Bersejarah-Artistik Nasional dan membentuk apa yang disebut sebagai Kampus de Los Jeronimos, ibu pejabat Universiti Katolik San Antonio de Murcia ( UCAM ).

Kampus ini terdiri daripada bilik darjah yang luas dan bercahaya, perpustakaan, dewan perhimpunan, bilik mesyuarat dan ruang kerja, komputer, bilik multimedia dan bahasa, makmal, dan kafeteria - ruang makan.

Ciri-ciri Kampus

Kampus Maya

Kampus Maya ialah pintu ke tempat pengajian jarak jauh anda, di mana anda akan menemui semua yang anda perlukan untuk menjalankan kerjaya dalam talian anda. Ia akan menjadi ruang anda untuk interaksi, di dalam bilik darjah anda. Anda akan mengakses ruang ini melalui kata laluan peribadi yang akan kami berikan kepada anda semasa mendaftar.

Semua mata pelajaran setiap kursus dikelaskan di Kampus, kesemuanya distrukturkan dalam unit didaktik. Setiap guru akan menyediakan panduan kandungan tersusun di mana anda boleh merujuk:

 • Bahan bertulis.
 • Bahan audiovisual.
 • Kalendar persidangan video.
 • Tugasan yang perlu dilaksanakan.
 • Menjalankan penilaian kendiri.
 • Mekanisme penyertaan (forum, sembang, dll.)

Kampus Los Jeronimos

Universiti Katolik San Antonio telah difikirkan sebagai projek pendidikan mesra yang berkisar tentang kehadiran aktif pelajar, profesor, dan ahli komuniti universiti lain di kemudahan kampus.

Di kawasan seluas kira-kira 25,000 meter persegi, di mana 14,500 dibina, dan tambahan seterusnya 200,000 lagi ditujukan untuk taman, tempat letak kereta, kemudahan sukan, dan kediaman universiti; 4 km jauhnya. Biara Los Jeronimos (abad ke-18) terletak dalam persekitaran yang tidak dapat ditandingi, bersambung dengan baik, yang menggabungkan kedamaian dan ketenangan. Biara, bersama-sama dengan gereja Baroquenya, telah diisytiharkan sebagai Monumen Bersejarah-Artistik Negara dan membentuk apa yang dipanggil Campus de Los Jeronimos, ibu pejabat Universiti Katolik San Antonio de Murcia ( UCAM ).

Kampus terdiri daripada bilik darjah yang luas dan bercahaya, perpustakaan, dewan perhimpunan, bilik mesyuarat dan kerja, komputer, bilik multimedia dan bahasa, makmal, dan ruang makan kafeteria.

  Lokasi

  geopoint
  • Avenida de los Jerónimos,135, 30107, Guadalupe, Murcia

  Soalan