Keystone logo
Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

pengenalan

Mengenai Tufts School of Engineering

Program kejuruteraan Tufts mencabar sempadan tradisi disiplin akademik, penyelidikan, dan peranan jurutera dalam komuniti global yang semakin saling berkaitan. Setiap hari, penyelidik Tufts sedang membangunkan alat baru untuk meningkatkan diagnosis dan rawatan perubatan; bahan baru untuk masa depan yang lebih hijau; lebih bijak, lebih berkuasa komputer; dan cara inovatif untuk mendidik para jurutera esok.Program sarjana dan kedoktoran di enam jabatan akademik, serta MS dalam Kejuruteraan Pengurusan, yang ditawarkan melalui Tufts Gordon Institute, memberikan pelajar kejuruteraan campuran yang tepat pengkhususan dan penerokaan interdisipliner.

Akademik

Program lepasan Tufts menawarkan pengalaman akademik yang luar biasa, dibezakan oleh interaksi fakulti rapat yang akan mendorong anda dari kajian siswazah untuk kerjaya anda. Dengan pelbagai program dalam bidang seni dan sains dan dalam bidang kejuruteraan, Tufts menggabungkan sumber-sumber sebuah institusi yang intensif penyelidikan dengan suasana yang penuh sokongan.Program darjah termasuk:

 • Program kedoktoran
 • Program Sarjana
 • Program sijil

Pelajar siswazah dan pelatih pasca doktoral memberi sumbangan untuk mencipta dan mengedarkan pengetahuan sebagai individu, dan sebagai ahli pasukan penyelidikan yang penting. Di sini, anda akan mempunyai peluang untuk mengajar dan mentor beberapa pelajar cemerlang di negara ini, berkhidmat sebagai pengajar dan pengajar utama dengan fakulti.

Ciri-ciri Kampus

Kehidupan Kampus

Kehidupan pelajar siswazah dipenuhi dengan banyak ganjaran dan cabaran yang kadang-kadang. Semasa anda melanjutkan ijazah lanjutan anda, anda akan belajar untuk mengimbangi tuntutan yang bersaing dengan biasiswa dan kehidupan di luar kelas.Di Tufts, kami menawarkan banyak peluang untuk terlibat dalam komuniti universiti kami. Kami menggalakkan anda untuk meneroka penawaran kurikulum yang tersedia untuk anda dan menjadi berpengetahuan tentang kemudahan, perkhidmatan dan sumber yang ada di sini untuk menyokong anda.

  Lokasi

  • Medford

   200 College Ave, Medford, MA 02155, USA, 02155, Medford

   • Somerville

    200 College Ave, Medford, 02155, Somerville

    • Medford

     College Avenue, 200, 02155, Medford

     Soalan