Keystone logo
© Zoé Brenning | Think Tank Training Centre
Think Tank Training Centre

Think Tank Training Centre

Think Tank Training Centre

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 2005, Pusat Latihan Think Tank didedikasikan untuk menyediakan artis dengan pendidikan Grafik Komputer (CG) yang khusus dan berfokuskan kerjaya yang mengutamakan mereka untuk kerjaya yang menarik dalam VFX, Seni Permainan dan Animasi.

Ditarafkan secara konsisten sebagai salah satu sekolah terbaik untuk CG Art, pelajar Think Tank belajar terus daripada profesional yang bekerja, melibatkan diri dengan perisian terkini, membina sambungan studio yang tidak ternilai dan membangunkan portfolio sedia industri.

Pelajar boleh memilih antara belajar sepenuhnya dalam talian atau melalui model Hibrid inovatif Think Tank. Dengan mempelajari Hibrid, pelajar menguasai kedua-dua asas dan teknik lanjutan Seni 3D dari jauh sebelum menuju ke Kampus Think Tank di Vancouver, Kanada, untuk penggal akhir yang mengasyikkan dan berfokuskan portfolio.

Walaupun tiada biasiswa kemasukan tersedia, pelajar diberi peluang untuk mendapatkan dermasiswa berasaskan merit sepanjang program mereka. Pelan pembayaran peribadi dan kaunseling bantuan kewangan (pemohon Kanada) juga tersedia. Berhubung dengan ahli Pasukan Kemasukan kami hari ini!

Kemasukan

Melengkapkan permohonan Think Tank anda ialah proses berbilang langkah yang memerlukan masa, perhatian terhadap perincian, dan mungkin beberapa contoh kerja anda. Tetapi perjalanan anda bermula dengan menyediakan akaun — dan itu mudah!

Kemajuan anda akan disimpan semasa anda pergi dan anda boleh mengeditnya pada bila-bila masa. Apabila anda sampai ke penghujung, anda perlu membayar yuran permohonan sebelum menyerahkan. Jika anda mendapat soalan pada bila-bila masa, bercakap dengan kami menggunakan butang sembang di bahagian bawah sebelah kanan skrin.

Biasiswa dan Pembiayaan

Dicipta dengan kerjasama Warner Bros. Discovery, Biasiswa Seni Digital Doers dan Dreamers direka untuk mencipta peluang dalam industri hiburan untuk artis daripada komuniti yang terlepas pandang dari segi sejarah. Orang dari semua jantina, kebolehan dan identiti daripada komuniti yang kurang diwakili di Kanada, termasuk ahli kumpulan Orang Asli, Kulit Hitam dan perkauman, orang kurang upaya dan komuniti LGBTQ2+ digalakkan untuk memohon inisiatif ini.

Program ini adalah eksklusif untuk Warganegara Kanada, Penduduk Tetap dan Pendatang Darat. Orang dari semua jantina, kebolehan dan identiti daripada komuniti yang kurang diwakili di Kanada, termasuk ahli kumpulan Orang Asli, Kulit Hitam dan perkauman, orang kurang upaya dan komuniti LGBTQ2+ digalakkan untuk memohon!

Kedudukan

  • Kedudukan #1 dalam Institusi kreatif di Kanada
  • Kedudukan #1 dalam Sekolah dalam kesan visual di Amerika Utara
  • Kedudukan #3 dalam Reka Bentuk & Pembangunan Permainan Seluruh Dunia
  • Kedudukan #1 dalam Sekolah dalam animasi 3d di Kanada

Lokasi

  • North Vancouver

    107 W Esplanade North Vancouver, British Columbia Canada, V7M 1A1, North Vancouver

Soalan