Keystone logo
The University of Southern Mississippi Online

The University of Southern Mississippi Online

The University of Southern Mississippi Online

pengenalan

Dengan pelajar yang mendaftar dari semua 50 negeri dan dari banyak negara lain di seluruh dunia, University of Southern Mississippi menarik populasi pelajar yang pelbagai untuk ijazah dalam talian kami. Pelajar kami mempunyai pelbagai latar belakang, tetapi mereka semua mempunyai tujuan bersama: pendidikan mereka.

Memutuskan kuliah dalam talian yang sempurna boleh menjadi cabaran, tetapi University of Southern Mississippi menjadikannya lebih mudah. Tuisyen kami yang berpatutan membolehkan anda menumpukan perhatian lebih kepada pendidikan anda; bukan bagaimana membayarnya. Kelas dalam talian kami diajar oleh tenaga pengajar yang sama dengan kelas tatap muka kami, jadi anda boleh tenang mengetahui anda mendapat pendidikan yang sama mengikut jadual anda. Pendidikan berkualiti tinggi yang digabungkan dengan pengalaman kolej dalam talian kami yang berpatutan menjadikan sebarang ijazah dalam talian dari Online di Southern Miss bernilai hebat!

Ketahui pelbagai program ijazah dalam talian di peringkat sarjana dan siswazah di Southern Miss. Sama ada anda mencari kolej dalam talian untuk bekerjasama dengan anda semasa menamatkan ijazah sarjana muda atau sarjana, University of Southern Mississippi menawarkan platform pembelajaran yang mudah dan fleksibel membolehkan anda menyelesaikan ijazah dalam talian yang anda mahukan.

Lokasi

  • Hattiesburg

    College Drive,118, 39406, Hattiesburg

    Soalan