Keystone logo
© BIMM University
The Realistic Trader

The Realistic Trader

The Realistic Trader

pengenalan

Apa itu The Realistic Trader ?

Kami adalah komuniti yang berkembang pesat beribu-ribu individu yang berpikiran positif yang Belajar, Berdagang, Berkembang dan Bersosial. Kami memberi tumpuan terutamanya untuk mengambil alih pasaran Crypto dengan selamat dan pada tahun 2017, peringatan crypto Siam menjadikan komuniti lebih daripada £ 4 juta dalam keuntungan gabungan.

Mata Wang Crypto

Jangan terlepas peluang terbesar dalam hidup anda ...

Ringkasnya, mereka menyediakan salah satu yang terbaik "beli, tahan

Malah, ini adalah kali pertama kelas aset utama baru telah diwujudkan ke dunia sejak tahun 1694 apabila Bank of England pertama kali mengeluarkan bon kerajaan! Itulah 323 tahun yang lalu! Ini sepatutnya memberi anda gambaran betapa jarangnya untuk dapat melabur dalam wilayah dara yang belum diterokai.

Bertemu dengan Siam Kidd

The Realistic Trader

Siapa Siam Kidd? Dia seorang Pelabur / Peniaga sepenuh masa, memiliki 7 perniagaan yang menguntungkan dan belajar bagaimana untuk berdagang hanya melalui perbicaraan keras dan kesilapan. Dia berkata, "Saya mungkin peniaga paling buruk di planet ini untuk 6 tahun pertama, kehilangan wang secara berterusan, sebelum perkara menjadi konsisten. Orang tidak perlu melalui omong kosong yang sama saya lakukan ... "

The Realistic Trader : Belajar, Dagang, Sosialisasi, Berkembang

Lokasi

  • Norwich

    9 Church Rd, Blofield, Norwich NR13 4NA, , Norwich

    Soalan