Keystone logo
The Los Angeles Film School Online

The Los Angeles Film School Online

The Los Angeles Film School Online

pengenalan

Hollywood adalah Sejarah Kita

Hampir 100 tahun selepas dedikasi Sunset Boulevard, The Los Angeles Film School membuka pintu. Dalam kisah yang merangkumi momen ikonik, dari penciptaan Walk of Fame ke Tanda Hollywood, kami adalah bab yang baru. Sunset telah menjadi laluan lembu di abad ke-abad ke boulevard yang terkenal di dunia di mana kampus kami terletak pada hari ini.

Di mana semuanya bermula

RCA Studio B

Yayasan kami dibina atas sejarah hiburan Hollywood yang kaya - secara harfiah. Bangunan kami yang terletak di 6363 Sunset Boulevard pada asalnya adalah bangunan RCA yang bersejarah, sebuah studio rakaman, yang digunakan oleh artis-artis muzik legenda seperti Elvis Presley, The Rolling Stones, The Grateful Dead, Henry Mancini, dan lain-lain, sejak ia dibuka pintu pada 21 April 1964, menjelang 1970-an.

Denise Jans / Unsplash

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpg

Misi kami ialah Pendidikan Anda

Mari Tumbuh Bersama

Apabila kami membuka LAFS, matlamat kami adalah untuk menubuhkan sekolah di mana para profesional industri semasa dapat berkongsi pengetahuan mereka dengan generasi baru pembuat filem, tetapi itu hanya permulaan.

Pada tahun 2009, kami memperkenalkan ijazah bersekutu dalam Animasi Komputer, memperluaskan tawaran pendidikan kami dengan ketara. Pada tahun 2012, kami melancarkan program sarjana muda pertama kami dengan Hiburan Perniagaan. Pertumbuhan kami berterusan walaupun sekarang, kerana kami membina derajat dalam talian yang mantap dalam Reka Bentuk Grafik dan Digital Filmmaking, hanya untuk menamakan beberapa. Kami telah pergi jauh, tetapi perjalanan itu telah memberi ganjaran dan menarik dan jauh dari selesai.

Gelaran Dalam Talian

Program ijazah Sarjana Muda dalam talian dan Associate yang menarik kami disampaikan 100% secara dalam talian melalui Sistem Pengurusan Pembelajaran yang luar biasa kami.

Pembikinan Digital - Dalam Talian

Program Ijazah Sarjana Muda Sains

Pelajar kami mempelajari keseluruhan skop pengeluaran. Program kami menyediakan anda untuk mempunyai nilai estetika, pemikiran kritikal, penyelesaian masalah dan kemahiran analisis yang diperlukan untuk membantu anda meneruskan kerjaya yang panjang dan produktif dalam industri hiburan.

Hiburan Perniagaan - Dalam Talian

Program Ijazah Sarjana Muda Sains

Profesional perniagaan hiburan adalah daya penggerak di sebalik kejayaan setiap filem, konsert, album, pasukan sukan dan pelaku. Dengan program dalam talian kami, anda akan belajar bagaimana untuk mengembangkan idea kreatif yang diperlukan untuk melancarkan dan mempromosikan jenama hiburan.

Reka Bentuk Grafik - Online

Program Ijazah Sarjana Muda Sains

Program kami menyediakan anda menjadi seorang inovator visual. Ketahui cara mengonsepkan idea, mencipta visual yang menarik dan menyampaikan mesej melalui fotografi, grafik gerakan, reka bentuk cetak, web dan pengalaman.

Pengeluaran Muzik - Dalam Talian

Program Ijazah Sarjana Sains

Ketahui apa yang diperlukan untuk mengubah lagu dari konsep ke rakaman yang dihasilkan dengan baik dan berjaya. Program dalam talian kami memberi tumpuan kepada tiga bidang pengajian: komposisi, pengeluaran dan bahagian perniagaan menguruskan muzik.

Animasi - Online

Program Ijazah Sarjana Muda Sains

Bina dunia baru dengan kemahiran yang akan anda pelajari dari program animasi komputer dalam talian kami. Anda akan mengembangkan gaya artistik individu anda sambil belajar perisian dan teknik yang sama yang digunakan para profesional untuk membuat grafik untuk filem, TV, permainan dan banyak lagi.

Sunset Boulevard

Garis masa

1904

22 batu panjang dan mengikuti laluan lembu yang lama, Sunset Boulevard didedikasikan pada bulan Mei 1904. Matahari terbenam mungkin namanya, tetapi pembukaan besar boulevard adalah zaman awal zaman LA dalam sejarah, sebagai perarakan kereta, gerabak kereta api dan kereta api elektrik yang dipotong di atas jalan raya yang kini menghubungkan pusat bandar ke bandar Hollywood yang bebas.

1923

Terletak di Mt. Lee dengan huruf berukuran 45 kaki, Tanda Hollywood pada asalnya diwujudkan pada tahun 1923 sebagai iklan untuk pembangunan perumahan tempatan yang disebut "Hollywoodland". Pada tahun 1949, Dewan Perniagaan Hollywood menyatakan bahawa "Tanah" mesti dikeluarkan, mengeja "Hollywood" untuk mencerminkan seluruh daerah, bukan sekadar pembangunan.

1929

Penyampaian Anugerah Akademi pertama telah diadakan pada 16 Mei 1929, di Hollywood Roosevelt Hotel dengan penonton sebanyak 270 orang. Kos untuk tiket tamu untuk upacara itu hanya $ 5 dan Anugerah Akademi yang pertama diberikan kepada Emil Jannings sebagai Pelakon Terbaik untuk persembahannya di The Last Command and The Way of All Flesh.

1958

Dibuat lebih daripada 2,300 bintang, The Walk of Fame berjalan sejauh 1.3 km dari Gower ke La Brea. Pada awal tahun 1950-an, Presiden Hollywood Chamber of Commerce, EM Stuart, mencadangkan Walk sebagai cara untuk "... mengekalkan kemuliaan sebuah komuniti yang namanya bermaksud glamor dan kegembiraan di empat penjuru dunia." Pembinaan bermula pada tahun 1958.

1911

27 Oktober, 1911, The Nestor Motion Picture Company membuka studio filem pertama yang terletak di Hollywood dengan menyewa bangunan Blondeau Tavern yang tertutup di sudut Sunset and Gower seharga $ 40 sebulan. Peringkat gambar gerakan pertama telah dibina di belakang bar.

1927

Teater Cina Grauman dibuka pada 18 Mei 1927. Tanda tangan dan tandatangan basah yang pertama adalah dari mandraguna pembinaan, Jean Klossner yang menandatangani karyanya dengan kios poster kanan, di mana ia masih dapat dilihat hari ini.

1942

Ditubuhkan pada 4 Jun 1942, Capitol Records adalah label berasaskan Pantai Barat yang pertama di Amerika Syarikat Pada tahun 1956, di barat Hollywood dan Vine, Menara Rekod Capitol dibuka. Reka bentuk bangunan itu berdasarkan lukisan sekolah siswazah oleh Lou Naidorf dan ia hanya kebetulan ia menyerupai setumpuk rekod pada meja putar.

1999

Hampir 100 tahun selepas dedikasi Sunset Boulevard, Bangunan RCA bersejarah di 6363 Sunset, yang digunakan oleh Elvis dan The Rolling Stones, menjadi Sekolah Filem Los Angeles. Pada bulan Mei 1999, Oliver Stone mengetuai majlis perasmian dan memulakan bahagian kami dalam warisan keemasan Hollywood.

Lokasi

  • Los Angeles

    6363 SUNSET BOULEVARD, , Los Angeles

Soalan