Keystone logo
The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

pengenalan

London Institute of Banking & Finance (LIBF) telah menjadi nama yang dihormati dalam pendidikan British selama lebih 140 tahun. Kami menyediakan kursus sarjana dan pascasiswazah untuk pelajar UK dan antarabangsa secara separuh masa dan sepenuh masa. Sebagai sebuah kolej universiti pakar yang lebih kecil dengan fakulti pakar, kami berada pada kedudukan yang sempurna untuk membantu anda dalam perjalanan kerjaya anda – kami telah membantu beribu-ribu pelajar di seluruh dunia untuk melakukan perkara itu.

Kursus kami menyediakan kemahiran yang anda perlukan untuk kerjaya dalam perniagaan, pengurusan, sains data dan kewangan dengan penekanan yang kuat pada kemahiran praktikal yang diambil daripada situasi kehidupan sebenar.

Apakah pembelajaran jarak jauh?

Pembelajaran jarak jauh membolehkan pelajar antarabangsa dan berpangkalan di UK untuk belajar untuk ijazah LIBF secara fleksibel dan dalam talian. Belajar mengikut kadar anda sendiri membolehkan pelajar menggabungkan pengajian mereka dengan pekerjaan sepenuh masa atau komitmen lain.

Mengapa belajar di LIBF?

Kami mempunyai reputasi untuk pengajaran cemerlang yang memenuhi keperluan praktikal sektor kewangan dan mereka yang bekerja di dalamnya. Apabila anda belajar dengan kami, anda akan belajar daripada ahli akademik yang menikmati kerjaya yang berjaya dalam perbankan dan kewangan – pemimpin industri yang akan berkongsi pengalaman mereka dengan anda untuk memperkayakan pembelajaran anda. Dan apabila anda menyertai LIBF, anda menyertai komuniti profesional dan alumni global. Rangkaian ini boleh membantu menyokong anda pada mana-mana peringkat kerjaya anda.

LIBF ialah penyedia pendidikan tinggi berdaftar dengan Pejabat untuk Pelajar. Untuk kursus pembelajaran jarak jauh kami, kami bekerjasama dengan rakan kongsi yang membawa bersama mereka pengalaman dan kepakaran pembelajaran dalam talian selama 20 tahun - Universiti Antarabangsa Sains Gunaan (IU).

Apakah sejarah LIBF?

Pada tahun 1879, tiada kelayakan untuk pekerja bank dan sangat sedikit peluang untuk maju. Disatukan oleh keperluan untuk pengiktirafan profesional untuk kemahiran dan pengalaman mereka, sekumpulan kecil profesional perbankan menubuhkan Institut Jurubank pertama di England dan Wales yang kemudiannya menjadi LIBF.

Hari ini, LIBF menyediakan pelajar di seluruh dunia dengan semua yang mereka perlukan untuk belajar secara fleksibel dalam talian, di mana-mana sahaja, dan merupakan satu-satunya badan profesional di dunia yang mempunyai kuasa penganugerahan ijazah yang diajar. Kami mempunyai komuniti global pelajar dan alumni yang merangkumi lebih 120 negara.

Kursus pembelajaran jarak jauh LIBF

Kami menawarkan lima kursus pembelajaran jarak jauh - tiga di peringkat sarjana muda, satu sarjana dan MBA. Yuran dibahagikan mengikut tempoh pengajian yang anda pilih dan adalah sama secara keseluruhan sama ada anda belajar sepenuh masa atau separuh masa.

Kursus sarjana muda

  • Pengurusan Antarabangsa BSc dengan Kewangan (jumlah kos £20,850 atau £6,935 setahun sepenuh masa)
  • BSc Pentadbiran Perniagaan dengan Kewangan (jumlah kos £20,850 atau £6,935 setahun sepenuh masa)
  • Sains Data BSc dengan Kewangan (jumlah kos £20,850 atau £6,935 setahun sepenuh masa)

Kursus lepasan ijazah

  • Pengurusan MSc dengan Perbankan & Kewangan (jumlah kos £9,750)
  • MBA dengan Kewangan (jumlah kos £10,250)

Tempoh kursus

Pelajar boleh mengikuti kursus pembelajaran jarak jauh kami secara sepenuh atau separuh masa.

Walaupun tempoh pengajian untuk ijazah sarjana muda adalah tiga tahun, terdapat dua pilihan sambilan fleksibel yang berlangsung sama ada empat atau enam tahun. Begitu juga, tempoh pengajian sepenuh masa untuk ijazah sarjana dan MBA kami ialah 18 bulan, tetapi anda boleh mengambilnya secara sambilan selama empat tahun.

Prospek kerjaya

Kursus kami melengkapkan pelajar kami dengan set kemahiran luas yang mereka perlukan untuk kerjaya dalam perniagaan dan kewangan. Ramai pelajar kami pergi ke skim pelatih siswazah atau menyertai salah satu firma perakaunan dan perundingan 'Empat Besar' (PwC, KPMG, EY dan Deloitte). Pelajar yang matang mendapati kemahiran dan kelayakan baharu mereka membuka peluang kerjaya baharu atau membolehkan mereka mengambil usaha perniagaan mereka sendiri ke peringkat seterusnya.

Perkhidmatan untuk pelajar dan graduan

Di LIBF, kami percaya dalam menyediakan sokongan berterusan kepada pelajar kami. Malah sebelum anda menyertai kami, kakitangan sokongan kami akan bersedia untuk membantu anda dengan permohonan anda, pendaftaran dan proses pentadbiran yang lain. Jika anda memerlukan khidmat nasihat tentang mengurus pengajian anda dan persediaan menghadapi peperiksaan, anda boleh berbincang dengan penasihat pengajian peribadi anda pada bila-bila masa. Dan pasukan Kerjaya dan Kebolehkerjaan kami akan terus menasihati pelajar sehingga tiga tahun selepas mereka menamatkan pengajian.

Lokasi

geopoint
  • Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

Soalan