Keystone logo
The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

pengenalan

177510_button_read-more-on-the-institutions-website4.png

Melalui penyelidikan, pendidikan dan perkhidmatan klinikal, The Family Institute at Northwestern University ialah salah satu organisasi kesihatan tingkah laku berasaskan perhubungan terkemuka negara yang komited untuk mengukuhkan dan menyembuhkan kanak-kanak dan remaja, pasangan, keluarga dan individu.

Misi & Pendekatan Kami

Kami amat komited untuk mengukuhkan dan menyembuhkan seluruh sistem keluarga dengan mengumpulkan rakan kongsi yang sesuai untuk menyokong kanak-kanak, orang dewasa, pasangan dan keluarga sepanjang hayat. Sebagai penyelidik, pendidik dan ahli terapi, kami bekerjasama dengan pelanggan dan rakan kongsi kami untuk melihat perubahan .

"Institut Keluarga mentakrifkan keluarga seperti cara anda mentakrifkan keluarga."

Kami menyesuaikan rawatan untuk memadankan keperluan dan matlamat unik pelanggan. Di belakang setiap doktor di The Family Institute adalah pasukan kerjasama yang terdiri daripada lebih 70 doktor yang terlibat dalam pembelajaran berterusan, perundingan, perkongsian maklumat dan menyediakan rujukan yang berkesan.

Perkongsian Kami Dengan Universiti Northwestern

Pendidik sejak 1965, Institut Keluarga, dengan kerjasama Sekolah Siswazah dan Pejabat Penyelidikan Northwestern University, menempatkan Pusat Kajian Psikologi Gunaan dan Keluarga. Perkongsian lama kami dengan Northwestern University meletakkan kami di antara program pendidikan dan penyelidikan graduan kesihatan tingkah laku berasaskan hubungan teratas di negara ini.

Lokasi

 • Evanston

  Library Place,618, 60201, Evanston

  • Evanston

   Evanston, Amerika Syarikat

   Soalan