Keystone logo
© The Economist
The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

pengenalan

Sejak penubuhannya, The Economist telah membuktikan dirinya sebagai sumber yang dipercayai untuk semua perkara perniagaan dan politik, memperjuangkan maklumat berdasarkan fakta dan ketegasan.

Visi The Economist tentang dunia, gaya, dan falsafah membezakannya. Dengan tumpuan dan capaian antarabangsa, ia menyediakan analisis objektif dan pandangan asli, sambil kekal tidak hormat dan bebas.

Mengenai The Economist

Melalui perspektif global dan suaranya yang unik, The Economist telah memanfaatkan teknologi digital untuk menyediakan pembaca dan khalayak dari seluruh dunia penapis yang dipercayai mengenai hal ehwal antarabangsa. Dengan ringkas, jelas, pendapat dan kecerdasan, The Economist menyaring perkara yang penting dalam agenda global dan, yang paling penting, perkara yang perlu dibuat daripadanya. Itulah sebabnya berjuta-juta membaca The Economist setiap minggu, termasuk tokoh politik dan perniagaan terkemuka dunia.

Kursus dalam talian The Economist

Objektiviti pendapat dan keaslian pandangan The Economist ditunjukkan dalam penawaran kursusnya, yang akan melengkapkan peserta dengan pengetahuan untuk mengemudi kesan isu global dalam konteks mereka. Memanfaatkan perspektif globalnya yang unik, The Economist mampu mencipta kandungan pendidikan yang menyediakan alat konseptual untuk merancang secara berkesan bagi perubahan global.

Mengapa belajar dalam talian dengan The Economist

The Economist dan GetSmarter telah mengumpulkan berbagai catatan, infografik, animasi, video, dan kajian kes untuk menggabungkan pengetahuan teori dan praktikal. Penceramah tetamu termasuk penyunting kanan dari The Economist mengenai mata pelajaran pakar mereka dan pemimpin global dalam bidangnya. Ajaran praktikal akan diperkaya dengan perbincangan kumpulan kecil dan besar, dan tugasan dirancang untuk melibatkan dan mencabar peserta dari seluruh dunia. Dengan menarik relevan dan implikasi untuk organisasi dan peranan individu, kursus ini menambah nilai berterusan untuk kehidupan perniagaan dan profesional setiap peserta.

Hubungi

+1 847 440 3906
[email protected]

Lokasi

  • London

    John Adam Street,1-11, WC2N 6HT, London

    Soalan